Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

Telia butik
Det bliver formodentlig i løbet af første kvartal 2024 at “Telia” navnet forsvinder fra det danske bybillede (Foto: MereMobil.dk)

Underskriften er nu sat på købsaftalen mellem Norlys og Telia Company. Det betyder, at når hhv. repræsentantskabet og de danske konkurrencemyndigheder endelig nikker ja til handlen, så vil kunderne se ”Norlys” som navn i displayet på deres telefon samt på regninger og i kommunikationen med teleselskabet.

Norlys bekræfter navneskiftet overfor MereMobil.dk, og fortæller desuden, at datoen for det nye navn endnu ikke er fastlagt.

De sidste godkendelser ventes på plads i første kvartal 2024. Først herefter kan Norlys gå i gang med at indkøbe nyt brevpapir og ændre navnet på butikkerne og webshoppen.

For cirka en måned siden blev det annonceret, at Stofa skifter navn til Norlys.

Over 1,5 millioner kundeforhold

Det var i foråret at Norlys annoncerede, at de ville købe Telias danske forretning for 6,25 milliarder kroner. Handlen omfatter 1,5 millioner kundeforhold.

– ”Vi har de seneste måneder været gennem en god og grundig due diligence-proces sammen med Telia Company, hvor vores fokus i høj grad har været at sikre den videre drift af Telia Danmark – også efter båndene til moderselskabet forsvinder”, siger Niels Duedahl, der er administrerende direktør i Norlys, i en pressemeddelelse.

Udover teleselskabet Telia køber Norlys også 50 procents ejerskab af TT-netværket, som er Telia og Telenors fælles mobilnetværk, der består af 4.300 mobilmastepositioner.

LÆS OGSÅ: Er krigen mellem fiber og 5G udsat?

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Pengene til opkøbet af Telia Danmark kommer via et frasalg af 35 procent af Norlys’ fibernetdivision til et fransk / hollandsk investorkonsortium.

Her kommer 15 nye ladeparker til at ligge

Norlys er tæt på, at åbne den første af i alt 15 planlagte ladeparker. Børnene bliver underholdt, mens bilen oplades.

(mere…)
Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram