Stofa skifter navn til Norlys

Kunder hos Stofa vil i nær fremtid få besked om navneskiftet til Norlys.

Nordlys Stofa
KORT VERSION: Stofa skifter navn til Norlys i midten af september 2023 som en del af Norlys’ strategi om at blive ét samlet brand indenfor energi og tele. Navneskiftet ændrer ikke noget for kunderne, som beholder deres nuværende produktsammensætninger og prise (Grafik: MereMobil.dk)

I 45 år har Stofa været et selvstændigt brand, men det er snart slut. Stofa skifter navn til Norlys i midten af september 2023.

Navneskiftet er en del af Norlys’ strategi om at blive ét samlet brand indenfor energi og tele.

-”Da Norlys-koncernen blev skabt i 2020 var det med en ambition om at samle hele forretningen under ét stærkt brand. Vi har bevæget os i den retning skridt for skridt de seneste år, og nu er vi klar til at satse fuldt ud på Norlys-brandet, også når det kommer til internet og tv. Ambitionen er at levere endnu mere sammenhængende løsninger til kunderne,” siger Sune Nabe Frederiksen, der er direktør for Norlys’ digitale forretning i en pressemeddelelse.

Navneskiftet ændrer ikke noget for kunderne, da de beholder deres nuværende produktsammensætninger og priser. De kunder, som har en Stofamail, kan også fortsat benytte den.

-”Det er vigtigt for os, at kunderne mærker så lidt til skiftet som muligt. Vi har kunder, der har haft Stofa som leverandør i flere årtier, og nogle af dem skal nok lige vænne sig til, at deres produkter fremover leveres i Norlys navnet. Men jeg kan forsikre kunderne om, at de ikke oplever andre forskelle, end at deres produkter og services skifter navn,” siger Sune Nabe Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Stofa dropper tv-boksen

Stofa-kunder vil i de kommende uger modtage mail eller brev omkring navneskiftet.

Norlys har opkøbt Telia i Danmark. Det ventes, at også Telia skifter navn til Norlys.

Mere til historien

Stofa blev stiftet i 1959 af Anton Petersen, dengang under navnet Anton Petersen A/S, der i starten solgte antenner. I 1978 skiftede Anton Petersen A/S navn til Stofa A/S. Stofa står for Store Fællesantenne Anlæg. I 1997 koblede Stofa de første kunder på internettet. I 2012 blev Stofa opkøbt af energiselskabet SE, som i 2019 fusionerede med Eniig til Norlys.

Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Telia i Danmark opkøbes af Norlys

Telia i Danmark bliver solgt til Norlys, hvis de sidste detaljer falder på plads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram