Stofa dropper tv-boksen

Vil du se TV via Stofa kommer det i fremtiden ikke til at ske med en TV-boks. TV-bokse er ikke fremtiden, lyder det fra Norlys.

TV fjernbetjening
(Foto: Nothing Ahead)

Fremtiden på TV-markedet er baseret på apps og ikke en boks fra en given TV-distributør. Det mener Stofa, som stopper salget af TV-bokse.

- ”Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streamingløsninger. Det er derfor, vi nu skifter strategi”, siger Sune Holm, Senior Director i Norlys Digital, som Stofa er en del af.

ANMELDELSE: Sonos Ray er en ny billig men god soundbar

Apple TV og Chromecast er vejen frem

I stedet for at udvikle og vedligeholde deres egen boks, vil Stofa fremadrettet tilbyde kunderne at købe en Apple TV-boks (anmeldelse) eller en Chromecast med, når de bestiller TV-produkter.

- ”Vi mener, at Apple og Google leverer de bedste og mest fremtidssikrede løsninger på markedet,” lyder det fra Sune Holm.

Stofa har netop udsendt en app til Android TV-platformen, hvilket rammer skærme fra blandt andet Sony og Philips. Der arbejdes også på en app til Samsungs Tizen-platform, der er systemet på Samsungs TV-skærme.

Lige nu har Stofa også en TV-app tilgængelig til iOS og Android-enhder.

LÆS OGSÅ: Google har lanceret en Chromecast med fjernbetjening

Boksen udfases over tid

I første omgang kommer de nuværende kunder med en boks ikke til at mærke ændringerne, men over det kommende års tid begynder Stofa en udfasning af boksene.

Stofa har flere generationer af boksene på markedet. Udfasningen vil starte med de ældste bokse, der er i omløb.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Danmark er ikke et godt land at producere film og serier i. En ny aftale gør det for dyrt. TV 2, Netflix og Viaplay har derfor sagt, at de vil lukke ned for dansk produktion. Læs historien her.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
TV 2 Play har sat prisen op på Sports- og Favoritpakken

Følger du Danmarks kampe i Nations League, så er fodbolddrengene en af grundene til prisstigninger på TV 2 Play.

(mere…)
Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Nyt Samsung-TV hænger kun 7,5 millimeter fra væggen

Ved Unbox & Discover eventen var der især fokus Samsungs nye Neo QLED TV, der hænger temmelig tæt på væggen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram