Stofa dropper tv-boksen

Vil du se TV via Stofa kommer det i fremtiden ikke til at ske med en TV-boks. TV-bokse er ikke fremtiden, lyder det fra Norlys.

TV fjernbetjening
(Foto: Nothing Ahead)

Fremtiden på TV-markedet er baseret på apps og ikke en boks fra en given TV-distributør. Det mener Stofa, som stopper salget af TV-bokse.

– ”Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streamingløsninger. Det er derfor, vi nu skifter strategi”, siger Sune Holm, Senior Director i Norlys Digital, som Stofa er en del af.

ANMELDELSE: Sonos Ray er en ny billig men god soundbar

Apple TV og Chromecast er vejen frem

I stedet for at udvikle og vedligeholde deres egen boks, vil Stofa fremadrettet tilbyde kunderne at købe en Apple TV-boks (anmeldelse) eller en Chromecast med, når de bestiller TV-produkter.

– ”Vi mener, at Apple og Google leverer de bedste og mest fremtidssikrede løsninger på markedet,” lyder det fra Sune Holm.

Stofa har netop udsendt en app til Android TV-platformen, hvilket rammer skærme fra blandt andet Sony og Philips. Der arbejdes også på en app til Samsungs Tizen-platform, der er systemet på Samsungs TV-skærme.

Lige nu har Stofa også en TV-app tilgængelig til iOS og Android-enheder.

LÆS OGSÅ: Google har lanceret en Chromecast med fjernbetjening

Boksen udfases over tid

I første omgang kommer de nuværende kunder med en boks ikke til at mærke ændringerne, men over det kommende års tid begynder Stofa en udfasning af boksene.

Stofa har flere generationer af boksene på markedet. Udfasningen vil starte med de ældste bokse, der er i omløb.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Danmark er ikke et godt land at producere film og serier i. En ny aftale gør det for dyrt. TV 2, Netflix og Viaplay har derfor sagt, at de vil lukke ned for dansk produktion. Læs historien her.

DRTV og TV 2 Play i fremgang

På tværs af aldersgrupper er der nogenlunde enighed om, hvad og hvor der skal streames serier med mere.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig – læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram