Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

Har ud en Samsung-telefon, så er dette markedets bedste smartwatch, men der er fortsat en del ”sjuske-fejl”, som man vænner sig til. F.eks. er der er ting, som ikke er så flydende, og når man ved Samsung kan, så er det bare træls.

Det er dog stadigvæk det mest gennemførte smartwatch på Android-platformen.

Personligt er jeg vild med designet, hvor Samsung har designet et smartwatch, som faktisk ligner et ur. Jeg er træt af designet på Apple Watch, der ”skriger” af gadget.

På Galaxy Watch6 Classic kan du måle alt fra blodtryk, puls, EKG og meget andet. Så det er lidt, som at have ens egen lille læge i lommen. Du skal dog altid at kontakte en professionel, hvis du er dårlig eller oplever bekymrende målinger.

LÆS ANMELDELSEN: Samsung Galaxy Watch6 Classic | Som at have en læge i lommen

Foruden Galaxy Watch6 Classic har Samsung også lanceret uret Galaxy Watch6. Og lighederne er mange. Kort fortalt deler de samme hard- og softwareplatform, mens forskellene er på designet, vægten og skærmstørrelserne.

Ulempen ved de moderne smartwatches er strømforbruget eller nærmere batterikapaciteten. I lighed med Apple Watch skal Galaxy Watch forbi en oplader cirka en gang i døgnet. 

Samsung har til prisen produceret et rigtig godt ud ur, som kan købes for under 3.000 netop nu for 47mm varianten, ifølge Pricerunner.dk.

Mere til historien

Samsung har også lanceret nye foldbare smartphones denne sommer. Du kan læse mere om Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram