Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

Samsung Galaxy Z Flip5 er den nyeste klaptelefon fra Samsung, som byder på flere forbedringer i forhold til de tidligere modeller.

Den har en større og mere brugbar frontskærm, vandtæt design, en hurtigere processor og et godt kamera.

Frontskærmen er vokset fra 1,9 til 3,4 tommer, så du kan se og betjene flere funktioner uden at åbne telefonen. Den ligner meget Motorola Razr 40 Ultra (anmeldelse), som har en lidt større og skarpere frontskærm.

Jeg havde forventet noget mere af frontskærmen, hvor Samsung har valgt en widget-tilgang til indholdet. De er således kun få apps, at du kan bruge på forsiden. Resten er nogle Samsung-designede widgets.

Lukker helt sammen

Hængslerne er blevet bedre, så telefonen kan lukkes helt sammen uden et mellemrum. Det gør den mere modstandsdygtig over for støv og snavs.

Hovedskærmen er stadig 6,7 tommer i Full HD+ opløsning. Den har også 120 Hz opdateringshastighed. Skærmen kan endda gå ned til 1 Hz, når den er i hviletilstand, for at spare på batteriet.

Galaxy Z Flip5 er bygget til at holde. Den har et lag af støddæmpende materiale i hovedskærmen, og både indersiden og ydersiden er beskyttet af Gorilla Glass Victus 2, som er det stærkeste glas på markedet. Telefonen er også IPx8-certificeret, så den kan tåle vandsprøjt - men ikke støv.

Masser af power

Telefonen kører på Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, som er en kraftfuld processor, der giver en hurtig og stabil ydelse. Samsung har også optimeret processoren til at levere lidt bedre resultater end andre telefoner med samme chip.

Kameraerne er næsten de samme som på Galaxy Z Flip4, så du kan forvente en god kvalitet i de fleste situationer. Jeg kunne ønske mig, at Samsung prioriterede kameraoplevelsen på niveau med deres andre topmodeller.

Telefonen understøtter både trådløs og kablet opladning med op til 15 watt og 25 watt henholdsvis. Du kan også dele strøm med andre enheder via trådløs powershare. Desværre er Z Flip5 langsom om at lade op.

Samsung lover at opdatere Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsplatformen i mindst fire år. Sikkerhedsdelen opdateres i fem år.

Min vurdering er, at Samsung Galaxy Z Flip5 skuffer mig. Den har ikke flyttet sig nok i forhold til Galaxy Z Flip4. I lyset af, at Z Flip4 er faldet markant i pris, er det i den retning, at du bør kigge, hvis du er til klapdesignet.

Salget af foldbare smartphones runder 100 millioner i 2027

Du kan læse min fulde anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip5 her.

Mere til historien

Priserne på Samsung Galaxy Flip5 starter ved 9.499 kroner for en telefon med 256 GB lagerplads.

iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram