iPhone 15-salget skyder i vejret

Både i ind- og udland ser det ud til, at Apple har ramt rigtigt med iPhone 15-serien, som sælger bedre end forventet.

KORT UDGAVE
Analytiker Ming-Chi Kuo forventer, at Apple vil sælge 80 millioner iPhone 15-enheder i fjerde kvartal, en stigning fra sidste år. iPhone 15 Pro Max ventes at sælge 35 millioner enheder, hvilket er en stigning fra 28 millioner for iPhone 14 Pro Max¹[1]²[2]. Danske teleselskaber er tilfredse! De oplever stor interesse for iPhone 15-serien, især promodellerne. De nye farver og finish er også et hit hos kunderne
iPhone 15
Hele iPhone 15-serien er populær men plusmodellen lever ikke op til forventningerne (Foto: MereMobil.dk)

Analytikeren Ming-Chi Kuo bekriver i sin seneste rapport om Apple, at salget af iPhone 15-serien går så godt, at forventningerne til årets fjerde kvartal skal opjusteres.

Det er selvfølgelig for tidligt at drage en masse konklusioner her to uger efter, at Apple præsenterede den nye iPhone 15-serie. Det har kun været muligt at forudbestille i en uge, og det er kun få dage siden, at det åbne salg begyndte.

LÆS OGSÅ: iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

Ming-Chi Kuo har en forventning om, at der inden årets udgang vil være solgt 80 millioner iPhone 15-enheder. Sammenlignet med sidste år er der tale om en stigning. Her blev solgt 76 millioner iPhone 14-enheder.

Særligt er det iPhone 15 Pro Max, at rigtigt mange mobilkøbere tyr til.

Apple ventes at justere deres forventninger op til den store model, der ventes at sælge 35 millioner enheder, hvilket er en stigning fra 28 millioner (iPhone 14 Pro Max), som blev solgt i tilsvarende periode sidste år.

Forventningerne til iPhone 15 Plus har været sænket meget, men den er endt bedre end forventet. Ming-Chi Kuo fortæller dog, at salget af iPhone 15 og iPhone 15 Plus ikke lever op til forventningerne.

Læs vores test af iPhone 15.

Salget herhjemme…

De danske teleselskaber er også ganske godt tilfredse med salget indtil videre.

-”Appetitten på iPhones er fortsat i top hos 3’s kunder. Vi er meget tilfredse med salget, og vi har solgt mere i pre-sale i år end ved sidste års lancering. I kombination med prøveperioden på Apple One står vi rigtigt stærkt rustet til at efterkomme kundernes efterspørgsel på iPhone 15,” lyder det fra 3 til MereMobil.dk.

GUIDE: Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

Her kan de i øvrigt ikke nikke genkendende til, at salget af iPhone 15 Pro ikke skulle være godt.

De mest solgte modeller og konfigurationer hos 3 er:

  • iPhone 15 Pro (128 GB)
  • iPhone 15 Pro Max (256 GB)
  • iPhone 15 Pro (256 GB)

Telia har også promodellerne, som de mest populære, særligt iPhone 15 Pro.

-”Vores kunder er glade for de nye farver og finish på især den nye iPhone 15 Pro. Hos os er iPhone 15 Pro Natural Titanium indtil videre den bedst sælgende model. Ganske som ved tidligere lanceringer af nye iPhones er det helt generelt promodellen, der har størst interesse de første dage og uger,” lyder det fra Telia, som vi på MereMobil.dk har været i kontakt med.

LÆS OGSÅ: Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Så vilde er iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max

Telenor: Vores kunder er store Apple-fans

Der er meget lighed på, hvilke modeller og konfigurationer, som danskerne vil have.

Hos Telenor er det dog den sorte variant efterfulgt af Neutral Titanium, der sælger bedst af modellerne iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, hvor det er tæt løb. Det oplyser Telenor.

Telenor tilføjer det er konfigurationerne med 128 GB og 256 GB, som køberne vil have.

-”Vores kunder er store Apple-fans, og de har i dén grad reageret positivt på de nye modeller. Faktisk har vi oplevet en større interesse for iPhone 15-serien sammenlignet med sidste års lancering, og derfor har både salget og antallet af forudbestillinger også overgået vores forventninger,” lyder det fra Telenor.

Du kan inden længe læse vores fyldestgørende anmeldelser af de nye iPhone 15-modeller.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

I forbindelse med iPhone 15-lanceringen har Apple droppet lædercovers, men i stedet lanceret nogen i nyt materiale. Disse har ikke helt fået den bedste modtagelse.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram