Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

Opkald telefon
KORT VERSION: iOS 17 har nyt lyddesig på iPhone, så telefonen har 20 nye lyde til opkald, beskeder og alarmer. Standardringetonen er nu Refleksion og beskedtonen er Node (Foto: Peggy_Marco)

Hvis du har opdateret til iOS 17 på din iPhone, har du måske opdaget, at telefonen lyder anderledes. Det er ikke dig, at den er gal med. Det er Apple, der har givet lyddesignet en tiltrængt overhaling.

Med iOS 17 får du 20 helt nye lyde til telefonopkald, tekstbeskeder og alarmer.

Standardringetonen er ”Refleksion”. Hvis du vil bruge den gamle ”Marimba”, så gemmer den sig i en mappe med navnet ”Originale”.

Generelt kan man sige, at det nye lyddesign er mere moderne i sit udtryk.

Der er også nye beskedtoner, som har et blødere udtryk, men standarden er stadig ”Node” (diiiinnnnggggg).

Du har fortsat mulighed for at tildele bestemte ringe- og beskedtoner til forskellige kontakter, så du kan høre, hvis det f.eks. er ungerne, som ringer til dig. Du skal blot åbne ”Kontakter” og redigere den kontaktperson, der skal have en særlig lyd.

Hvor ofte har du lyd på telefonen? Jeg oplever flere og flere som ALDRIG har lyd på. Jeg er stødt på nogle tal fra i år som viste, at 12 procent af danskerne aldrig har ringetonen aktiveret. I 2022 var det 16 procent. Jeg har dog ikke kunne verificeret oplysningerne.

Læs her, hvordan du aktiverer en meget effektiv støjreduktion på din iPhone.

Se min test af iPhone 15


NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

På iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er der ikke længere en vippekontakt til lyd / vibrator. Nu har telefonen en trykknap, der kan bruges til lyd, men også som f.eks. kameragenvej, forstyr ikke eller lommelygte.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Snart får Apple ID nyt navn

Apple ID udgår som udtryk i efteråret, når de næste store softwareopdateringer rammer slutbrugerne.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram