iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

iPhone15ProGaming
KORT VERSION: Apple har annonceret, at de nye iPhone 15 Pro og Pro Max kan køre konsolversioner af krævende spil som Resident Evil Village, Resident Evil 4 remake, Assassin’s Creed Mirage og Death Stranding. (Foto: Apple)

Apple har ry for at spille sikkert og ikke tage for mange chancer. Men i denne omgang imponerer de med nyheden om at Pro udgaverne af iPhone 15, kan køre konsolversioner af krævende spil som Resident Evil Village, 2023 remaket af Resident Evil 4 og det kommende Assassin’s Creed Mirage.

Ved lanceringen af iPhone 15 Pro modellerne, kommenterede Apple kort på hvor stor en kraftkarl af en processor den nye A17 Pro er. Den byder da også på både USB 3 support, hardwareaccelereret ray tracing og meget mere.

Den største overraskelse var dog nyheden om de to nye Resident Evil spil der allerede kommer senere i 2023.

Ved præsentationen brugte Apple udtrykket "Next generation of mobile gaming".

Første Assassin’s Creed på smartphone

De to horror spil får i starten af 2024 selskab af Assassin’s Creed Mirage. Et spil der er sat til udgivelse på PC og konsol den 4. oktober i år.

Det bliver første gang at en konsolversion af Assassin’s Creed, bliver tilgængelig på en smartphone. Lidt sjovt er det, at Mirage er bekræftet på iOS, men ikke på macOS i skrivende stund.

Death Stranding, et spil der oprindeligt udkom på PlayStation 4 tilbage 2019 og senere kom i en directors cut version til PlayStation 5 og PC, blev også bekræftet til de nye iPhone 15 Pro enheder senere i 2023.

Det ser altså ud til at Apples nye processor er i stand til at levere en del mere, end hvad vi tidligere har set fra spil på smartphones. Desværre har de ikke bekræftet hvorvidt der vil være understøttelse af controllere, hvad priserne vil være eller andre detaljer.

Nu bliver det spændende at se om de samme spiltitler også kommer til Android. Uanset hvad bliver det interessant at prøve kræfter med den nye A17 Pro processor og se om den kan matche det nyeste på Android-fronten.

Det er kun iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, der vil kunne køre spillene. Læs flere detaljer om iPhone 15 Pro'erne her.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Kan man klare sig med lidt mindre end de nyeste PC og konsol spil, kan man også prøve kræfter med Apple Arcade. Her kan du for 39 kroner om måneden spille over 200 reklamefri spil på iOS, tvOS, iPadOS og macOS.

Ny opdatering til iPhone retter problem med overophedning

En fejl der fik iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max til at blive rigtig varm, er angiveligt løst.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram