iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

iPhone15ProGaming
KORT VERSION: Apple har annonceret, at de nye iPhone 15 Pro og Pro Max kan køre konsolversioner af krævende spil som Resident Evil Village, Resident Evil 4 remake, Assassin’s Creed Mirage og Death Stranding. (Foto: Apple)

Apple har ry for at spille sikkert og ikke tage for mange chancer. Men i denne omgang imponerer de med nyheden om at Pro udgaverne af iPhone 15, kan køre konsolversioner af krævende spil som Resident Evil Village, 2023 remaket af Resident Evil 4 og det kommende Assassin’s Creed Mirage.

Ved lanceringen af iPhone 15 Pro modellerne, kommenterede Apple kort på hvor stor en kraftkarl af en processor den nye A17 Pro er. Den byder da også på både USB 3 support, hardwareaccelereret ray tracing og meget mere.

Den største overraskelse var dog nyheden om de to nye Resident Evil spil der allerede kommer senere i 2023.

Ved præsentationen brugte Apple udtrykket “Next generation of mobile gaming”.

Første Assassin’s Creed på smartphone

De to horror spil får i starten af 2024 selskab af Assassin’s Creed Mirage. Et spil der er sat til udgivelse på PC og konsol den 4. oktober i år.

Det bliver første gang at en konsolversion af Assassin’s Creed, bliver tilgængelig på en smartphone. Lidt sjovt er det, at Mirage er bekræftet på iOS, men ikke på macOS i skrivende stund.

Death Stranding, et spil der oprindeligt udkom på PlayStation 4 tilbage 2019 og senere kom i en directors cut version til PlayStation 5 og PC, blev også bekræftet til de nye iPhone 15 Pro enheder senere i 2023.

Det ser altså ud til at Apples nye processor er i stand til at levere en del mere, end hvad vi tidligere har set fra spil på smartphones. Desværre har de ikke bekræftet hvorvidt der vil være understøttelse af controllere, hvad priserne vil være eller andre detaljer.

Nu bliver det spændende at se om de samme spiltitler også kommer til Android. Uanset hvad bliver det interessant at prøve kræfter med den nye A17 Pro processor og se om den kan matche det nyeste på Android-fronten.

Det er kun iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, der vil kunne køre spillene. Læs flere detaljer om iPhone 15 Pro’erne her.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Kan man klare sig med lidt mindre end de nyeste PC og konsol spil, kan man også prøve kræfter med Apple Arcade. Her kan du for 39 kroner om måneden spille over 200 reklamefri spil på iOS, tvOS, iPadOS og macOS.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram