iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

iPhone15ProGaming
KORT VERSION: Apple har annonceret, at de nye iPhone 15 Pro og Pro Max kan køre konsolversioner af krævende spil som Resident Evil Village, Resident Evil 4 remake, Assassin’s Creed Mirage og Death Stranding. (Foto: Apple)

Apple har ry for at spille sikkert og ikke tage for mange chancer. Men i denne omgang imponerer de med nyheden om at Pro udgaverne af iPhone 15, kan køre konsolversioner af krævende spil som Resident Evil Village, 2023 remaket af Resident Evil 4 og det kommende Assassin’s Creed Mirage.

Ved lanceringen af iPhone 15 Pro modellerne, kommenterede Apple kort på hvor stor en kraftkarl af en processor den nye A17 Pro er. Den byder da også på både USB 3 support, hardwareaccelereret ray tracing og meget mere.

Den største overraskelse var dog nyheden om de to nye Resident Evil spil der allerede kommer senere i 2023.

Ved præsentationen brugte Apple udtrykket “Next generation of mobile gaming”.

Første Assassin’s Creed på smartphone

De to horror spil får i starten af 2024 selskab af Assassin’s Creed Mirage. Et spil der er sat til udgivelse på PC og konsol den 4. oktober i år.

Det bliver første gang at en konsolversion af Assassin’s Creed, bliver tilgængelig på en smartphone. Lidt sjovt er det, at Mirage er bekræftet på iOS, men ikke på macOS i skrivende stund.

Death Stranding, et spil der oprindeligt udkom på PlayStation 4 tilbage 2019 og senere kom i en directors cut version til PlayStation 5 og PC, blev også bekræftet til de nye iPhone 15 Pro enheder senere i 2023.

Det ser altså ud til at Apples nye processor er i stand til at levere en del mere, end hvad vi tidligere har set fra spil på smartphones. Desværre har de ikke bekræftet hvorvidt der vil være understøttelse af controllere, hvad priserne vil være eller andre detaljer.

Nu bliver det spændende at se om de samme spiltitler også kommer til Android. Uanset hvad bliver det interessant at prøve kræfter med den nye A17 Pro processor og se om den kan matche det nyeste på Android-fronten.

Det er kun iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, der vil kunne køre spillene. Læs flere detaljer om iPhone 15 Pro’erne her.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Kan man klare sig med lidt mindre end de nyeste PC og konsol spil, kan man også prøve kræfter med Apple Arcade. Her kan du for 39 kroner om måneden spille over 200 reklamefri spil på iOS, tvOS, iPadOS og macOS.

Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

PRØVEKØRT: Vi har installeret den nye iPhone-opdatering, der frigives i efteråret. Her er, hvad du kan forvente.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
De 8 vigtigste nyheder til din iPhone – iOS 18 overblik

OVERBLIK: Til efteråret udsendes den gigaopdatering til din iPhone. Vi har samlet de vigtigste nyheder i iOS 18-opdateringen.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram