Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

Google Pixel 4a (Foto: GSMArena.com)
Google Pixel 4a (Foto: GSMArena.com)

Inden længe ventes det, at Google præsenterer Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro. Tidligere i år lancerede de Pixel 7a, der dog var lidt nyhedsfattig.

TEST: Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

Det er dog oftest sådan, at når der kommer nye modeller, så kan det også betyde farvel til ældre modeller. Det er også tilfældet her.

Google siger nemlig farvel til Pixel 4a.

Det betyder kort og godt, at den ikke længere vil blive opdateret med hverken nye Android-versioner eller sikkerhedsopdateringer. Google har lanceret både Pixel 4a og Pixel 4a 5G – og Pixel 4a 5G vil fortsat blive opdateret – i hvert fald frem til november 2023. Det skriver Android Authority.

Men Pixel 4a har altså nået ”end-of-life”.

Pixel 4a har heller ikke været en del af softwareprogrammet for Android 14.

Google Pixel 4a-modellerne er ikke lanceret officiel herhjemme, da Google først med Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro, samt Pixel 6a, blev lanceret officielt på det danske marked. Dette skete i oktober sidste år. Vi forventer derfor, at Google vil lancere de nye Pixel 8 og Pixel 8 Pro til det danske marked.

LÆS OGSÅ: Google Pixel 8 vist frem på officiel video

Google Pixel 7a – min ærlige mening

Google afholder lanceringsevent den 4. oktober 2023, hvor det ventes, at de afslører Pixel 8 og Pixel 8 Pro, samt måske et nyt smartwatch. MereMobil.dk holder dig opdateret.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet ‘Kaffepause med tech’ ☕️ Tilmeld dig gratis her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Danskerne har virkelig taget Pixel-telefonerne til sig. Pixel 7 Pro blev kåret til ”Årets Mobil 2022” på MereMobil.dk af læserne.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram