TV 2 og Viaplay stiger måske i pris

Rettighederne til Superliga-kampene vil måske føre til prisstigninger på TV 2 Play og Viaplay.

Fodbold stadion
Vil du se sport på TV bliver det nok dyrere efter at TV 2 og Viaplay har købt rettighederne til Superligaen fra 2024-2030 (Foto: Dom Le Roy)

Superliga-rettighederne bliver fra den kommende sæson delt imellem TV 2 og Viaplay. Samarbejdet fører højst sandsynlig til, at abonnementer til TV 2 Play og Viaplay vil stige i pris.

Det indlysende, at når man investerer stort i f.eks Superligaen, så foretager man økonomiske beregninger for at sikre det hænger sammen. Dette inkluderer sandsynligvis nogle prisstigninger, lyder det fra Frederik Lauesen, sportschef på TV 2, da Ekstra Bladet talte med ham.

I dag koster sportspakken på TV 2 Play 219 kroner om måneden, mens Viaplay Total med adgangen til Viaplays sportsrettigheder koster 449 kroner om måneden.

LÆS OGSÅ: Nu kan du oprette brugerprofiler på TV 2 Play

Hos Viaplay vil adm. direktør Lars Bo Jeppesen heller ikke udelukke prisstigninger.

– ”Jeg vil ikke stå at sige til dig, at vi ikke regulerer priserne, hvis det bliver nødvendigt,” siger han til Ekstra Bladet. Han tror dog ikke, at det på den korte bane bliver dyrere.

Det er jo også let at sige ”den korte bane”, for hvor lang er den bane? Og aftalen om TV-rettighederne til Superligaen starter først i 2024 – er det så stadig ”den korte bane”? TV 2 og Viaplay har rettighederne frem til 2030.

Aftalen mellem parterne er, at de skal vise lige mange kampe fra hver runde. De skal på skift vælge først, når fordelingen skal foretages, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Ny udmelding om livevisning af kanaler

Mere til historien

Den seneste prisstigning for pakken med sport hos TV 2 Play blev meldt ud i juni 2022. Her meddelte TV 2, at ”Favorit + Sport uden reklamer” ville sige fra 199 til 219 kroner om måneden.

Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
TV 2 Play: Slut med at se forud

Fremover kan du ikke smugkigge på Badehotellet, Anker eller andre TV 2 produktioner på TV 2 Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram