TV 2 Play klar med brugerprofiler

KORT NYT: Det har været efterspurgt længe, men nu er det endelig muligt, at oprette forskellige brugerprofiler på TV 2 Play.

TV 2 Play logo 2023

TV 2 Play er klar med en ny mulighed. De introducerer nu brugerprofiler, hvilket gør det nemmere for de forskellige familiemedlemmer i husstanden, at deles om en TV 2 Play-konto.

De fleste andre streamingtjenster har også brugerprofiler, hvor man kan se, hvad den pågældende bruger har set eller har som favoritprogram og lignende.

LÆS OGSÅ: Ikke til alle: TV 2 Play tilføjer C More

-"Nu kan du oprette separate profiler til hele husstanden. Så kan du få bedre anbefalinger af serier og film, og du kan nemt holde styr på, hvor langt du er kommet i en serie," skriver TV 2 Play i en udmelding.

Det er muligt at oprette op til fem brugerprofiler inklusive børneprofil.

TV 2 Play skriver i deres betingelser, at hver profil får personlige anbefalinger, ”se videre” og ”min liste”, samt minder om, at man kun må oprette profiler til personer i husstanden.

TV 2 Play har faktisk lovet brugerprofiler i flere år, men nu er de her endelig. Har du ikke fået muligheden, så skal du blot opdatere din app.

LÆS OGSÅ: TV 2 Play kan alligevel streame to livekanaler ad gangen

Mere til historien

I december 2022 kunne TV 2 Play oplyse, at 1 million betalende abonnenter nu var en realitet. TV 2's mål er, at de skal nå ud til 1,3 millioner danske husstande i 2025.

Netflix planlægger prisstigninger

Skal man tro nye oplysninger fra et amerikansk medie, så er Netflix på vej med nye prisstigninger.

(mere…)
Snyder du med Disney+ skal du læse her

Deler du dit password til Disney+…? Du skal nok overveje en anden strategi.

(mere…)
TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram