TV 2 Play med ny udmelding om livevisning af kanaler

Overraskende ny melding fra TV 2 om streaming af livekanaler. Nu må du alligevel bruge to enheder samtidigt, men…

TV 2 Play logo 2023
Der er et “men”. Godt nok må du gerne streame den samme livekanal på to enheder, men de skal være tilsluttet det samme netværk (Grafik: TV 2)

TV 2 Play indførte nye brugerbetingelser den 12. juni. Her fremgik det, at det fremover kun vil være muligt at afspille den samme livekanal på én enhed ad adgangen.

Nu hvor ændringen skulle indfases, kan man finde en ny melding i brugerbetingelserne for tjenesten. Det fremgår, at du må afspille den samme livekanal samtidigt på to enheder. Det skriver Digitalt.tv.

Der er den detalje, at begge enheder skal være på den samme internetrouter, oplyser TV 2. Du kan derfor ikke streame på mobilen via mobilnetværket, mens en anden i husstanden streamer på det trådløse Wi-Fi.

Som begyndelse for at begrænse afspilninger af en livekanal har TV 2 tidligere sagt, at de oplever brugere, som deler deres abonnement uden for husstanden, hvilket er imod betingelserne.

FØLGER PLANEN: TV 2 oplyser, at det hele tiden været planen, at der skulle laves en mulighed for at tilbyde kunder i en familie, på den samme router og IP-adresse, at streame én livekanal to steder. TV 2 fortæller til MereMobil.dk, at de ved den første udmelding om begræsningerne, allerede var i gang med at afsøge de tekniske muligheder.

TV 2 Play-adgangen kun må deles med dem, man bor sammen med.

På streamingmarkedet kæmpes lige nu en kamp, der skal få kunderne til ikke at dele deres adgang med ”gud og hver mand”. Netflix har sat tommelskruerne på ved at sende en ”venlig mail” til brugere, som deler deres konto. Mailen er også sendt til danske brugere.

Ifølge analysefirmaet Antenna har tiltaget i USA formået at forøge kundetilgangen markant.

LÆS OGSÅ: Netflix-mail advarer kunderne mod kontodeling

Stramningerne har sat gang i IT-kriminelle, som tilbyder meget billige Netflix-abonnementer. Det er dog ikke uden risiko. Læs her historien om, hvordan nogen snydes af Netflix-abonnementer til lavpris.

LÆS OGSÅ: Prisen på TV 2 Play stiger igen


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Deling af adgangskoder koster anslået TV 2 et trecifret millionbeløb om året, men TV 2 oplyste tidligere på året, at de har succes med at bremse gratister.

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram