Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

Netflix TV remote
Du kan tilføje en ekstra bruger på din Netflix-konto til 39 kroner om måneden. (Foto: Andrés Rodríguez)

Kunder som deler deres Netflix-login med personer uden for husstanden, modtager i disse dage en advarselsmail fra streaminggiganten.

I mailen gør Netflix opmærksom på, at det er helt okay, hvis familiemedlemmer på adressen ser film og serier på deres mobil, i sommerhus eller på hotel.

Derudover fortælles det, hvad man kan gøre, hvis en profil på Netflix-kontoen skal overføres til et selvstændigt medlemskab, fremgår det af en pressemeddelelse.

Netflix truer i mailen ikke med sanktioner mod dem, som deler med personer uden for husstanden. Mailen har heller ikke en anklagende eller truende tone.

Billig adgang til Netflix

Netflix skriver i mailen, at en person som du ikke bor sammen med, alligevel kan få lov til at bruge din konto. Det kan ske for 39 kroner ekstra om måneden.

Det ekstra login får adgang til den samme opløsning, som du har på hovedkontoen. Premium-kunder med 4K-streaming, giver således ekstrabrugere adgang til 4K, mens abonnementet Standard er Full HD-opløsning på hovedkontoen såvel som for ekstrabrugerne.

På et standardabonnement kan der tilføjes én ekstra adgang, mens premiumkunderne kan tilføje op til to ekstra adgange.

Rimeligt? Hvad synes du?

På verdensplan anslår Netflix, at over 100 millioner husstande deler adgangskoder til tjenesten. Det resulterer i tabte indtægter i milliardklassen.

Hvad tænker du om prisen på 39 kroner om måneden? Er det rimeligt? Smid en kommentar herunder.

LÆS OGSÅ: Nu begrænser TV 2 livekanalerne på TV 2 Play

Det bliver interessant, hvor mange danske Netflix-kunder, der vil opsige abonnementet som følge af mailen. I Spanien vendte over én million kunder ryggen til Netflix efter et tilsvarende tiltag. Det vurderede analysefirmaet Kantar.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der er stor forskel på Netflix-priserne rundt om i verden. I Tyrkiet koster premiumabonnementet 6,83 dollar. Det svarer til cirka 47 kroner. Det dyreste land er Lichtenstein til 27,18 dollar om måneden; 187 kroner. Prisen er lige nu 149 kroner i Danmark.

Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Spotify varsler prisstigninger

Meldingen fra topchefen hos Spotify, Daniel Ek, er, at der kommer prisstigninger i løbet af 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram