Kontodelings-gebyr: Spanske Netflix-kunder opsiger abonnement

Der er en del modstand mod Netflix-gebyret, der dækker kontodeling. Mange spanske brugere opsiger nu deres abonnementer.

Netflix streaming
Mere end en million spanske kunder har angiveligt opsagt deres Netflix-abonnnement efter der er kommet "kontodelings-gebyr". (Foto: Edeta)

Netflix forsøger flere steder i verden at sætte en stopper for deling af kontooplysninger.

Forsøget på at stoppe misbruget giver også lidt bagslag. Tidligere har det været de canadiske brugere, som endte med at opsige abonnementer som følge af stramningen. Nu er turen kommet til Spanien. Det skriver DR..

Ifølge analysefirmaet Kantar, så har mere end én million spanske kunder opsagt deres Netflix-abonnement efter der blev indført en afgift på cirka 44 danske kroner, for brugere, som delte deres kontooplysninger med personer uden for husstanden.

Problemet med kontodeling er så stort, at der ifølge Netflix selv er mere end 100 millioner på verdensplan, som har adgang til Netflix via en anden persons konto.

Foruden Spanien er gebyret også indført i Portugal, Canada og New Zealand. Det ventes, at komme til USA i løbet af sommeren. Det er uvist, hvornår det kommer til Danmark.

LÆS OGSÅ: Stramning af Netflix-kontodeling er klar i Europa 

Mere til historien

I februar meldte Netflix ud, at de sænkede prisen på mere end 100 internationale markeder. Desværre galt det ikke det danske marked.

TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram