Canadiere opsiger Netflix-abonnementer efter nye regler for konto-deling

De nye konto-delings-regler, som Netflix har indført, har fået canadiere til at opsige deres abonnementer.

Netflix fjernbetjening
Mange canadiere har valgt at fravælge Netflix efter de nye regler om konto-deling er offentliggjort. (Foto: Jorge Gryntysz)

Netflix har for nylig meldt deres planer for kontodeling ud; en løsning der skal hjælpe med til at begrænse deling af konti, så det kun foregår indenfor én husstand.

En af de nye regler er, at der skal betales 7,99 dollar for enhver profil, som tilhører en person, der ikke bor på den primære adresse. Tiltaget har fået mange canadiere til at droppe deres Netflix-abonnement.

LÆS OGSÅ: Netflix i kovending efter kritik

Netflix har haft antydet disse ændringer i månedsvis efter det har været testet i nogle af de latinamerikanske lande.

Canadierne er dog særligt oppe i det røde felt, da der åbenbart hersker en dobbeltmoral i Nordamerika. Streaminggiganten har nemlig også udtrykt bekymring for deling af konti i USA, men her er de nye regler endnu ikke indført.

Der er ingen oplysninger om, hvor mange som har opsagt deres abonnement, men på de sociale medier er der mange, som skriver om det og får luftet deres utilfredshed. Det skriver Dailyhive.com.

-“I dag deler over 100 millioner husstande konti – hvilket påvirker vores evne til at investere i fantastiske nye tv og film,” udtalte Chengyi Long, direktør for produktinnovation hos Netflix, i onsdags (8. februar 2023).

LÆS OGSÅ Sådan stopper Netflix deling af login

Dermed kan man vende det rundt og sige, at man jo selvfølgelig ”nasser” på tjenesten ved at dele login-oplysninger, men samtidig koster Netflix ikke det samme rundt i verden. Dette gør sig dog gældende med alle streamingtjenesterne.

Stramningerne fra Netflix har også ramt Europa. Læs mere her.

Mere til historien

Netflix har netop frigivet en liste, som viser de mest sete film nogensinde. Den mest sete er ”Red Notice”, der er fra 2021. ”Red Notice” er vist i 365 millioner timer i de første 28 dage efter den blev tilgængelig på tjenesten.

Læs også:
Netflix giver mulighed for administration af logins
Netflix strammer grebet om gratisterne

Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram