Netflix sænker prisen på mere end 100 markeder

KORT NYT: Oftest læser man om prisstigninger. Men Netflix har netop oplyst, at de sænker prisen på mere end 100 internationale markeder.

Netflix streaming
Netflix har meldt ud, at prisen for et abonnement falder i en række lande (Foto: Edeta)

Netflix satte sidste år prisen op i flere lande. I år gør de det modsatte.

Netflix har netop har meddelt, at prisen sænkes på mere end 100 internationale markeder. Det skriver The Hollywood Reporter.

Prisen er sænket i en række lande, hvor nogle endda har fået prisen halveret. Priserne er faldet mellem 20 og 60 procent.

Prisnedsættelserne gælder dele af Mellemøsten (Yemen, Jordan, Libyen og Iran), Afrika syd for Sahara (Kenya), Europa (Kroatien, Slovenien og Bulgarien), Latinamerika (Nicaragua, Ecuador og Venezuela) og i Asien er det Malaysia, Indonesien, Thailand og Filippinerne. Det skriver Engadget.

Samlet er prisen, som nævnt tidligere, sænket på mere end 100 markeder. Det er dog ikke markeder, hvor der er rigtigt mange abonnenter. Der er nemlig “kun” omkring 10 millioner abonnenter på de markeder. Og Netflix har i alt rundet 230 millioner abonnenter.

Om prisjusteringerne skyldes Netflix mistede en masse abonnenter i 2022, det er uvist. Sikkert er det dog, at konkurrencen er hård på streamingmarkedet. 

I Danmark er vi ikke så heldige, at få glæde af prisjusteringerne. Heldigvis tyder det dog heller ikke på, at vi kan forvente en stigning, vil være på vej.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien  

Netflix arbejder på at gøre livet surt for dem, som deler deres Netflix-konto.

Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Atter prisstigninger på TV 2 Play

Det er blevet dyrere for nye abonnenter på TV 2 Play på udvalgte pakker, men eksisterende kunder er ikke fredet.

(mere…)
Viaplay sætter hårdt ind mod kontodeling

Nu vil Viaplay også forsøge, at stoppe kontodeling med nye tiltag, som starter i juni.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram