Samsung bekræfter Galaxy Tab S9 FE ved en fejl

Galaxy Tab S9 FE kan være på vej i to forskellige størrelser, forlyder det fra Samsung i Frankrig.

Samsung Galaxy Tab S9-series
Samsung Galaxy Tab S9-serien får måske snart “selskab” af to nye modeller, da Samsung angiveligt er på vej med Galaxy Tab S9 FE og Galaxy S9 FE Plus (Foto: Samsung)

Samsung har på deres franske hjemmeside til Bixby-appen afsløret, at der er to nye tablets på vej. Der er tale om Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE Plus. Det skriver Android Central.

Apple slår alle på tablets – iPad er vinderen

Samsung har ellers ikke offentliggjort de to modeller og ej heller meldt noget ud om dem. Men nu har Samsung Frankrig altså afsløret, at de er på vej. Dermed bekræftes tidligere rygter, hvor der har været afsløret billeder og benchmarkresultater for Galaxy Tab S9 FE.

Det ventes, at Galaxy Tab S9 FE kommer med en 11 tommer skærm, mens den store Galaxy S9 FE Plus kommer med en 12,4 tommer skærm. Processoren i de to tablets er en Exynos 1380.

Vi skal måske vente noget tid endnu før de to Galaxy Tab S9 FE-modeller lanceres. Galaxy Tab S9 er først lanceret og på vej i handlen, så måske Galaxy Tab S9 FE-modellerne først kommet på markedet i oktober eller november.

Ny serie af super-highend tablets fra Samsung

Det er uvist, hvornår Samsung melder noget officielt ud med de to modeller. Ligesom det også er uvist om det er nogle tablets, som kommer til salg på det danske marked.

Men modsat Galaxy Tab S9-modellerne, så vil FE-modellerne være nogle som henvender sig til flere, da prisen forventes at være lavere.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Læs også:
Samsung bekræfter ny Galaxy FE – billigudgave af S23

Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram