Samsung bekræfter Galaxy Tab S9 FE ved en fejl

Galaxy Tab S9 FE kan være på vej i to forskellige størrelser, forlyder det fra Samsung i Frankrig.

Samsung Galaxy Tab S9-series
Samsung Galaxy Tab S9-serien får måske snart “selskab” af to nye modeller, da Samsung angiveligt er på vej med Galaxy Tab S9 FE og Galaxy S9 FE Plus (Foto: Samsung)

Samsung har på deres franske hjemmeside til Bixby-appen afsløret, at der er to nye tablets på vej. Der er tale om Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE Plus. Det skriver Android Central.

Apple slår alle på tablets – iPad er vinderen

Samsung har ellers ikke offentliggjort de to modeller og ej heller meldt noget ud om dem. Men nu har Samsung Frankrig altså afsløret, at de er på vej. Dermed bekræftes tidligere rygter, hvor der har været afsløret billeder og benchmarkresultater for Galaxy Tab S9 FE.

Det ventes, at Galaxy Tab S9 FE kommer med en 11 tommer skærm, mens den store Galaxy S9 FE Plus kommer med en 12,4 tommer skærm. Processoren i de to tablets er en Exynos 1380.

Vi skal måske vente noget tid endnu før de to Galaxy Tab S9 FE-modeller lanceres. Galaxy Tab S9 er først lanceret og på vej i handlen, så måske Galaxy Tab S9 FE-modellerne først kommet på markedet i oktober eller november.

Ny serie af super-highend tablets fra Samsung

Det er uvist, hvornår Samsung melder noget officielt ud med de to modeller. Ligesom det også er uvist om det er nogle tablets, som kommer til salg på det danske marked.

Men modsat Galaxy Tab S9-modellerne, så vil FE-modellerne være nogle som henvender sig til flere, da prisen forventes at være lavere.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Læs også:
Samsung bekræfter ny Galaxy FE – billigudgave af S23

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram