RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

RejseBillet-appen er klar til download både i Apples App Store og Google Play (Kilde: Screenshot Google Play)
RejseBillet-appen er klar til download både i Apples App Store og Google Play (Kilde: Screenshot Google Play)

En ny billet-app er klar til de danskere, som benytter sig af offentlig transport. Appen RejseBillet gør det muligt, at købe enkeltbilletter og pendlerkort, som kan anvendes på tværs af forskellige offentlige transportmidler rundt i landet. Det gælder alt fra bus, tog, metro og letbane.

LÆS OGSÅ: Rejsebillet-appen er forsinket

Dermed bliver det nemmere end før at tage kollektiv transport uanset, hvor i landet man er. RejseBillet kan bruges i alt fra Aalborgs busser, Odenses letbane eller S-toget i København.

Den nye RejseBillet-app er ikke en erstatning for Rejsekortet, hvor der fortsat arbejdes på et digitalt Rejsekort. Det forlyder nemlig, at RejseBillet ikke kan alt det, som Rejsekortet kan.

Med RejseBillet-appen betales rejsen på forhånd, hvor den med Rejsekortet betales efter rejsen er slut. Det betyder også, at man ikke med RejseBillet kan opnå samme rabat, som med det fysiske rejsekort, hvor den endelige pris først beregnes ved ankomst.

TIP: Ved du, hvordan det digitale kørekort gælder på ferien?

Man kan bedst sammenligne RejseBillet-appen med andre billetkøbs-apps, som DSB-appen eller lignende, men hvor man altså kan købe til forskellige offentlige transportmidler rundt i hele landet.

Du kan downloade RejseBillet-appen i Apples App Store og Google Play. Appen er gratis at downloade.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der arbejdes på en digital løsning af Rejsekortet og tidligere har der også været søgt efter testpersoner. Men en endelig løsning lader altså vente på sig.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram