iPhone 15 Pro Max er ramt af forsinkelse

Den helt store iPhone-model vil formegentlig ikke komme til salg kort efter lanceringen. Det tyder på, at den er ramt af forsinkelse.

iPhone 12 Pro Max
KORT VERSION: Det tyder på, at Apples iPhone 15 Pro Max ikke bliver tilgængelig samtidig med de øvrige nye modeller. Men iPhone 12 Pro Max (på billedet herover) og iPhone 12 Mini – kom også til salg senere end iPhone 12 og iPhone 12 Pro. (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple vil annoncere iPhone 15-serien i midten af september og salgsstarten har egentlig også været rygtet til at komme kort efter. Dette holder måske stik for nogle af modellerne.

LÆS OGSÅ: iPhone 15 vil få hurtigere opladning

Nu forlyder det, at iPhone 15 Pro Max modellen først kommer i oktober. Det skriver GSMArena.

iPhone 15 Pro Max skulle blive den første iPhone med et periscope-kamera, og det er angiveligt denne sensor fra Sony, som er skyld i den forventede senere salgsstart.

Ifølge en analytiker, så skubbes salgsstarten altså cirka tre-fire uger. Det skriver 9to5mac.

Midten af oktober

Det ventes, at Apple vil holde iPhone-event den 12. eller 13. september, samt det vil være muligt at forudbestille de nye modeller fra fredag den 15. september og den endelige salgsstart den 22. september. Men nu tyder det altså på, at iPhone 15 Pro Max først kommer omkring den 6.-13. oktober 2023.

LÆS OGSÅ: Stor ændring ved telefonopkald på iPhone

Skulle salgsstarten af iPhone 15 Pro Max blive senere end de andre modeller, så er det ikke første gang, at Apple gør det. Dette skete også med iPhone Xr, som kom senere til salg end iPhone Xs. Samt iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max også kom senere end iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

Apple har ikke selv meldt noget ud endnu omkring de nye modeller eller hvornår de vil afholde lanceringsevent. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Rygterne svirrer om at dette års modeller vil komme med USB-C port, men måske der også bliver en opgradering af en eller flere af varianterne fra iPhone 14-serien.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram