iPhone 14 kan komme i opgraderet version

Det kommende Apple-event byder måske ikke kun på iPhone 15. Der er nu rygter om, at vi også får en opgraderet iPhone 14-serie.

iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max
KORT VERSION: Der er rygter om, at Apple vil opgradere iPhone 14-serien til at have USB-C port i stedet for Lightning-port. Rygtet er baseret på nogle koder fundet i tvOS 17 beta 5, som refererer til to iPhone-modeller, der ikke er eksisterende i øjeblikket. (Foto: MereMobil.dk)

Om en måneds tid ventes det, at Apple afslører iPhone 15-serien, som måske også bliver den første iPhone-serie med USB-C port.

LÆS OGSÅ: USB-C port på iPhone 15 – er denne ægte?

I samme ombæring forlyder det nu på rygtebørsen, at Apple også opgraderer iPhone 14-serien til at komme med USB-C port. Det skriver Techradar.

Så nye købere af iPhone 14-serien altså får med USB-C porten fremfor Lightning-porten. Om det er alle modeller i iPhone 14-serien eller udvalgte er uvist.

Rygterne er opstået, da en Apple-udvikler @aaronp613 (på Notebookcheck) har opsnappet noget i nogle koder til tvOS 17 beta 5. Her er noget reference til to iPhone-modeller, som ikke er eksisterende i øjeblikket. Fire andre modeller er siden opdaget i ældre betaversioner. Det ventes derfor, at der refereres til de kommende iPhone 15-modeller, samt i hvert fald to iPhone 14-modeller.

Det skal dog nævnes, at Apple ikke har kommenteret på dette eller meldt noget officielt ud. Der er derfor tale om rygter og spekulationer, men det virker pålideligt, at Apple vil beholde mindst et par iPhone 14-modeller på markedet og derfor skifter til USB-C porte for en sikkerhedsskyld, så disse også overholder de nye regler fra EU.

LÆS OGSÅ: Officielt: iPhone SKAL have USB-C

Hvilken iPhone 14 er den rigtige at købe?


NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

I skrivende stund har Apple fortsat iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 og de fire iPhone 14-modeller i sortimentet på deres officielle hjemmeside. Derfor er det altså også meget sandsynligt, at de f.eks. iPhone 14 og iPhone 14 Plus i sortimentet efter september.

Læs også:
Apple-event er optaget på forhånd

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram