iPhone 14 kan komme i opgraderet version

Det kommende Apple-event byder måske ikke kun på iPhone 15. Der er nu rygter om, at vi også får en opgraderet iPhone 14-serie.

iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max
KORT VERSION: Der er rygter om, at Apple vil opgradere iPhone 14-serien til at have USB-C port i stedet for Lightning-port. Rygtet er baseret på nogle koder fundet i tvOS 17 beta 5, som refererer til to iPhone-modeller, der ikke er eksisterende i øjeblikket. (Foto: MereMobil.dk)

Om en måneds tid ventes det, at Apple afslører iPhone 15-serien, som måske også bliver den første iPhone-serie med USB-C port.

LÆS OGSÅ: USB-C port på iPhone 15 – er denne ægte?

I samme ombæring forlyder det nu på rygtebørsen, at Apple også opgraderer iPhone 14-serien til at komme med USB-C port. Det skriver Techradar.

Så nye købere af iPhone 14-serien altså får med USB-C porten fremfor Lightning-porten. Om det er alle modeller i iPhone 14-serien eller udvalgte er uvist.

Rygterne er opstået, da en Apple-udvikler @aaronp613 (på Notebookcheck) har opsnappet noget i nogle koder til tvOS 17 beta 5. Her er noget reference til to iPhone-modeller, som ikke er eksisterende i øjeblikket. Fire andre modeller er siden opdaget i ældre betaversioner. Det ventes derfor, at der refereres til de kommende iPhone 15-modeller, samt i hvert fald to iPhone 14-modeller.

Det skal dog nævnes, at Apple ikke har kommenteret på dette eller meldt noget officielt ud. Der er derfor tale om rygter og spekulationer, men det virker pålideligt, at Apple vil beholde mindst et par iPhone 14-modeller på markedet og derfor skifter til USB-C porte for en sikkerhedsskyld, så disse også overholder de nye regler fra EU.

LÆS OGSÅ: Officielt: iPhone SKAL have USB-C

Hvilken iPhone 14 er den rigtige at købe?


NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

I skrivende stund har Apple fortsat iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 og de fire iPhone 14-modeller i sortimentet på deres officielle hjemmeside. Derfor er det altså også meget sandsynligt, at de f.eks. iPhone 14 og iPhone 14 Plus i sortimentet efter september.

Læs også:
Apple-event er optaget på forhånd

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram