Apple-event er optaget på forhånd

Måske har muligheden for fuld kontrol fanget Apple, der om en måned præsenterer nyheder – “på bånd”.

Tim Cook, Apple CEO ved iPhone 11 event, 2019
Tim Cook, Apples topchef, på scenen i 2019. Og det vel at mærke live. (Foto: MereMobil.dk)

Når Apple blænder op for den årlige præsentation af nyheder, bliver det endnu en gang i et “corona-format”.

Ifølge det amerikanske finansmedie Bloomberg vil præsentationen, der er programsat til den 12. september, nemlig være optaget på forhånd.

Således kan Apple-heads og andre med interesse for den amerikanske tech-gigants produkter droppe forhåbningerne om, at få dynamikken fra en live-præsentation tilbage.

Det kan samtidig tyde på, at Apple har fundet et format, som tages i anvendelse hver gang folk inviteres indenfor i Apple-universet. Sidst var den årlige udviklerkonference WWDC også præget af optagelser fremfor liveoptræden.

Udvalgte udviklere, journalister og studerende blev inviteret til ‌Apples hovedkvarter Apple Park i Cupertino i Californien, for at se en optaget åbningsvideo, møde nogle af Apples folk og for at deltage i aktiviteter.

Måske har Apple smagt en ny bid af kontrollens søde smag. Optagelser af præsentationer giver Apple nemlig fuld kontrol over hele processen – også eventuelle unøjagtigheder og pinlige uheld.

FUNGERER GODT: På MereMobil.dk har vi fulgt Apples tidligere optagede præsentationer. Konklusionen er, at det fungerer ret godt. Det er super skarpt og meget velproduceret. Selvfølgelig er det rart at “se giraffen” live, men det digitale format kan altså også noget.

Tim Cook, SEO, Apple
Tim Cook, SEO, Apple ved den pre-optagede event i 2021 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Nye iPhones på vej

Hvor om alt er, så vil der om en god måneds tid formentlig blive præsenteret et nyt nummer i rækken af iPhones.

Apple forventes nemlig at introducere iPhone 15 i fire versioner: den “almindelige”, en Plus, en Pro og den helt store Pro Max.

Bloomberg føler sig desuden noget nær sikker på, at begivenheden også indeholder ​​Apple Watch Series 9 og et nyt Apple Watch Ultra. Dertil ventes detaljer og lanceringsdatoer for iOS 17 og så, selvfølgelig, nødvendige og relaterede meddelelser.

Vi dækker naturligvis Apples præsentation. Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have de seneste Apple-nyheder – og andre technyheder – direkte i din indbakke.

Mere til historien

Samlet har Apple solgt 229,3 millioner Apple Watches fra debuten i 2015 til og med 2022. I 2022 blev der for første gang solgt flere end 50 millioner Apple Watches på ét år. Læs mere om det her

Advarsel mod iPhone-oplader er igen i omløb

Har du en ældre oplader til din iPhone, så kan den være farlig. Gammel historie har fået nyt liv.

(mere…)
Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram