Stor ændring ved telefonopkald på iPhone

Inden længe ændres opkaldsskærmen på din iPhone.

iOS 16 vs iOS 17 call screen
KORT VERSION: Den røde knap til at afslutte et opkald flyttes fra bunden til højre side af skærmen. Nogle af de andre knapper får også ny plads. Til venstre ses opkaldskærmen i iOS 16. Til højre iOS 17-udgaven (Grafik: MereMobil.dk)

Når Apple i efteråret frigiver iOS 17, den næste store opdatering til iPhones, introduceres en stor ændring i opkaldsfunktionen.

Ved telefonopkald har iPhone i dag den røde knap, til at afslutte et opkald, placeret centreret nederst på skærmen. Når den nye opdatering er klar, flyttes knappen helt ud til højre og som en del af det ‘gitter’, der normalt ses midt på skærmen.

Det er genvejen til kontakter, som forsvinder fra opkaldsskærmen, hvilket så giver plads til den røde ”læg på”-knap. Du vil også se, at nogle af de andre knapper har fået ny plads.

Ændringen ses i betaversionen af iOS 17.

OVERBLIK: De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

Grafisk ligner det en lille justering, men traditionelt oplever iPhone-ejere sådanne ændringer som “voldsommere” og med mere påvirkning af brugeradfærden, end man umiddelbart skulle tro.

Som altid med iPhone-betaversioner så kan det ske, at Apple i sidste øjeblik beslutter ikke at implementere en specifik funktion i den endelige version af softwaren. Det er naturligvis noget, at vi holder øje med her på MereMobil.dk.

Fra iOS 17 kommer også en funktion, der skal beskytte børn mod eksplicit og følsomt indhold. Den historie kan du læse her.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Det bliver sandsynligvis i september, at Apple frigiver den endelige iOS 17-version. Her kan du se, om din iPhone kan opdateres til iOS 17.

iPhone 16-serien får A18-chip

Rygte: Et læk antyder at fire iPhones, der kommer i september, vil have den nye A18-chip.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
EM-TIP: Få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen. Læs her hvordan.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram