iPhone 15 Pro: Enkelte specifikationer er måske afsløret

Apple har ikke meldt noget officielt ud, men nu er enkelte specifikationer lækket for det, som ventes at blive de kommende iPhone 15 Pro-modeller.

iPhone 14 Pro - iPhone 14
KORT VERSION: De nye pro-modeller vil have en A17-chip med 6-core CPU og 6-core GPU, hvilket vil give bedre ydelse og effektivitet end den nuværende A16-chip. De nye pro-modeller vil også have 6 GB RAM (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple i midten af september præsenterer den nye iPhone 15-serie. Nu har Twitter-brugeren “Unknownz21” lækket nogle specifikationer på de enheder, som ventes at være iPhone 15 Pro-modellerne.

LÆS OGSÅ: USB-C-port i iPhone 15

De kommende pro-modeller i iPhone 15-serien ventes at få Apple A17-chippen, samt 6-core CPU og 6-core GPU, hvis man skal tro Unknownz15. Den nuværende A16-chip har 6-core CPU og 5-core GPU. Det skriver Macrumors.

Derudover ventes det, at iPhone 15 Pro-modellerne kommer med 6 GB RAM, hvilket også er det, som de nuværende iPhone 14 Pro-modeller har. Tidligere rygter har gået på, at RAM skulle være opgraderet til 8 GB RAM i iPhone 15 Pro-modellerne, men det mener Unknownz15 ikke er tilfældet.

Salgstallene ventes mindre på iPhone 15 end på iPhone 14

A17-chippen kommer med den nye 3-nanometer teknologi, hvilket vil give hastigheds- og effektivitetsforbedringer til iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Ydelsen kan forbedres med mellem 10 og 15 procent i forhold til A16-chippen, mens strømforbruget er op til 30 procent mindre.

A16-chippen vil desuden nok blive tilgængelig i iPhone 15 og iPhone 15 Plus.  

Ny generation af Apple CarPlay lanceres senere i år

Apples event ventes, at finde sted i midten af september. Datoerne 12. september og 13. september er dem, som rygtes de fleste steder. Vi må væbne os med tålmodighed og se hvad Apple har i ærmet – og hvornår.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Når Apple formegentlig præsenterer nye produkter i september måned, så er Apples event optaget på forhånd.

Advarsel mod iPhone-oplader er igen i omløb

Har du en ældre oplader til din iPhone, så kan den være farlig. Gammel historie har fået nyt liv.

(mere…)
Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram