Salgstallene ventes mindre på iPhone 15 end på iPhone 14

KORT NYT: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så vil efterspørgslen blive mindre på iPhone 15-serien end tilfældet har været på iPhone 14-serien.

iPhone 14 Pro - iPhone 14
Den kommende iPhone 15-serien ventes at blive solgt i færre eksemplarer end iPhone 14 og iPhone 14 Pro er blevet (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple til efteråret vil afsløre iPhone 15-serien, der rygtes at få endnu mindre ”kanter” og en højere pris.

iPhone 15-serien får vild prisstigning

Efterspørgslen på den nye iPhone 15-serie vil angiveligt blive mindre end den var på iPhone 14-serien, da den blev lanceret sidste efterår. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo i hvert fald. Det skriver GSMArena.

Det skal dog nævnes, at det er en spådom i øjeblikket og tingene kan ændre sig.

Det er ikke kun iPhones, da de øvrige hardware-produkter fra Apple også ventes at blive ramt af mindre efterspørgsel i andet halvår.

Flere andre producenter er også ramt, da smartphone-markedet generelt har mærket et fald og er nu dårligere end i mange år.

Dårligste smartphone-salg i mere end et årti

Vi må vente og se – både hvad iPhone 15-serien byder på, samt hvordan modtagelsen af den bliver. Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men det rygtes iPhone 15-serien lanceres i september måned.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Ønsker du at forlænge levetiden på din smartphone, så er her 5 gode råd til, hvordan du kan få mere ud af din mobil.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram