iPhone 15 kommer i disse farver

Det rygtes, at iPhone 15 og iPhone 15 Plus kommer flere forskellige farver. Her er listen over farverne.

iPhone 14-serien
Her ses farvevarianterne i iPhone 14 og iPhone 14 Plus modellerne (Foto: Apple)

Når Apple inden længe ventes at afsløre dette års iPhone 15-modeller, så forventes det, at iPhone 15 og iPhone 15 Plus kommer i et nyt udvalg af farver.

LÆS OGSÅ: Apple-event er optaget på forhånd

Ifølge Twitter-brugeren, der er kendt som ”Unknownz21”, har givet nye informationer om de kommende Apple enheder. Det skriver MacRumors.

KUN HOS 3. Få Apple One gratis i 3 måneder. Nu kan du få alt det bedste fra 3 og Apple samlet i ét abonnement. Stream dine yndlingsfilm- og serier, lyt til over 100 millioner sange, spil uden afbrydelser og få op til 200 GB lagringsplads med iCloud+. Læs mere om de nye abonnementer med Apple One her.

Hi3G linje

Farver på de nuværende iPhone 14- og iPhone 14 Plus-modeller

 • Midnight
 • Starlight
 • Yellow
 • Blue
 • Purple
 • Product(Red)

Forventede farver på iPhone 15 og iPhone 15 Plus

 • Midnight/Black
 • Starlight/White
 • Yellow
 • Blue
 • Orange/Coral

Apple har tilbage i 2018 tilbudt iPhone Xr i farven Coral, så det kan altså være, at det er samme farve, som kommer retur. Der har også tidligere været rygtet, at iPhone 15 ville komme i en pink-variant, men det kan altså være den, der nu omtales som Coral.

De seneste år har Apple lanceret fem farver, hvorefter der i det efterfølgende forår har været lanceret en ny farvevariant. I år var dette en gul variant.

LÆS OGSÅ: iPhone 15 Pro Max er ramt af forsinkelse

Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud til deres kommende iPhone-event, men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

Mere til historien

Der florerer rygter om, at Apple for første gang nogensinde også vil vedlægge farve-matchende USB-C til USC-C kabler i salgsæskerne – dog ikke til den sorte variant. Normalt har alle opladekabler været hvide uanset, hvilken farve enheden har haft.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram