Apple måske på vej med ny iPad Mini

Rygterne svirrer om, at Apple arbejder på at lancere en ny iPad Mini. Holder rygterne stik er der tale om syvende generation.

iPad Mini 2021
iPad Mini 2021 (Foto: MereMobil.dk)

Der florerer lige nu rygter om, at Apple er på vej med en ny model af iPad Mini-serien. Det er uvist, hvornår lanceringen finder sted, men skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så bliver det i første kvartal 2024.

Det er Twitter-brugeren ShimpApplePro, som i en tråd om Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra (anden generation) skrev, at han havde set beviser på, at mindst én ny iPad-model er på vej. Hvilket altså umiddelbart er syvende generation af iPad Mini. Det skriver MacRumors.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Bloombergs Mark Gurman var ude i starten af året med forudsigelserne om, at 2024 måske byder på en mindre opgradering på iPad, iPad Mini og iPad Air.

ShimpApplePro mener dog, at næste generation af iPad Mini allerede kommer i efteråret.

Det er uvist, hvor mange nyheder der eventuelt vil være. Eller det blot bliver opgradering af chippen og ellers ikke rigtigt yderligere.

Apple slår alle på tablets – iPad er vinderen

Men ja, vi må altså vente og se, hvad det ender med.

Holder Ming-Chi Kuo’s forudsigelser kan det være, at vi samtidig med en ny iPhone SE får en ny iPhone Mini? Sikkert er det, at vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu før vi bliver klogere på, hvad det ender med.

LÆS TESTEN: iPad Mini 2021| større – men stadig for lille

Se vores test af den store og dyre iPad Pro


NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Der florerer rygter om, at Apple vil afsløre den nye iPhone 15-serie i midten af september samt Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra (2. generation).

Apple går efter Google-ansatte til nyt AI-lab

Apple er ved at opbygge et laboratorium i Schweiz, hvor de særligt går efter at ansætte Google-eksperter i generativ intelligens.

(mere…)
Advarsel mod iPhone-oplader er igen i omløb

Har du en ældre oplader til din iPhone, så kan den være farlig. Gammel historie har fået nyt liv.

(mere…)
Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram