Spotify hæver prisen – her er den danske pris

Spotify har varslet prisstigninger på abonnementerne både i ind- og udland. Her er de nye danske priser på Spotify.

Spotify MereMobil.dk podcast
Foruden musik kan du også streame podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Du finder vores podcast her. (Foto: MereMobil.dk)

Er du en af de mere end 200 millioner brugere, som betaler for at benytte streamingtjenesten Spotify, så kan du nu se frem til højere priser. Spotify annoncerede i går (mandag den 24. juli, red.), at priserne på deres abonnementer ville stige.

Prisstigningerne har dog været varslet tilbage i maj måned.

Ifølge Spotify kommer prisstigningerne på baggrund af “skiftende markedsforhold” og at tjenesten fortsat skal kunne levere den værdi, som de gør til deres brugere.

Prisstigningerne blev varslet dagen inden, at Spotify offentliggør deres halvårsregnskab, som de gør i dag (tirsdag den 25. juli 2023).

Sender mails til kunderne

Spotify udsender mails til kunder i blandt andet USA og Danmark, hvor de oplyser, hvad de nye prisstigninger vil betyde for den enkelte kunde og dennes Spotify-konto.

LÆS OGSÅ: Spotify til kamp mod AI-genererede sange – hør eksempler

I Danmark stiger de fire abonnementstyper med mellem 10 og 30 kroner afhængig af, hvilket abonnement man har. Hvornår prisstigninger træder i kraft afhænger af, hvornår abonnementet er tegnet.

Kunderne underrettes på mail og får to måneders frist, før prisen træder i kraft.

For nye brugere er prisstigningerne trådt i kraft. Premiumabonnementet, der tidligere har kostet 99 kroner, er steget til 109 kroner. 

Spotify har hævet priserne på deres abonnementer. Se de nye priser pr. 24. juli 2023 herover. (Kilde: Spotify.com)
Spotify har hævet priserne på deres abonnementer. Her er de nye priser som de så ud den 24. juli 2023 herover. (Kilde: Spotify.com)

De nye danske priser er:

  • Individuel: 109 kr./mdr.
  • Duo: 149 kr./mdr.
  • Family: 179 kr./mdr.
  • Student: 59 kr./mdr. 

Spotify matcher nu sin største konkurrent Apple Music på individuel-abonnementet, der begge steder koster 109 kr./måned. Familieabonnementet er dog 10 kroner billigere på Apple, der fortsat tilbyder Hi-Fi lyd og lossless-afspilning uden meromkostninger.

Mere til historien

Spotify har i løbet af året haft to fyringsrunder blandt de ansatte. Dette skyldtes at udviklingen i omsætningen ikke har kunne følge med i de investeringer, som Spotify har foretaget. 

Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram