Spotify varsler prisstigninger

Meldingen fra topchefen hos Spotify, Daniel Ek, er, at der kommer prisstigninger i løbet af 2023.

Spotify MereMobil.dk podcast
MereMobil.dk podcast på Spotify (Foto: MereMobil.dk)

Har du abonnement til musiktjenesten Spotify? Så kan du se frem til, at der er en prisstigning på vej. Det har Daniel Ek, topchef hos Spotify, fortalt til Finance.

Hvor meget Spotify vil hæve prisen med, er uvist.

Netop nu er Spotify i gang med at forhandle aftaler på plads med de forskellige store pladeselskaber. Og det kan altså være det, som er afgørende for, hvor meget prisen vil stige.

TIP: Sådan tilføjer du Spotify-playlister til hjemmeskærmen på iPhone

-“Når timingen er rigtig, så vil vi hæve priserne og prisstigningerne vil blive velmodtaget, da vi leverer en masse værdi for vores kunder,” tilføjede Daniel Ek.

Spotify oplyste fornyelig, at de nu har rundet mere end 515 millioner brugere på verdensplan, hvor de 210 millioner er premium-abonnenter.

Spotify sætter ny rekord

Trods succesen har Spotify svært ved at lave en fornuftig forretning, hvilket regnskabet også afslørede, da der var et underskud på 231 millioner kroner.

De aktuelle priser hos Spotify er 99 kroner om måneden for premium-abonnementet, hvis man vælger “Individuel”. Duo koster 124 kroner, Family 149 kroner og Student 49 kroner om måneden.

Det kan være, at prisstigningerne bliver godt for konkurrenten Apple Music. Spotify lader nemlig Spotify Hifi med ”loss-less musik” vente på sig, hvilket Apple Music tilbyder inkluderet i deres abonnementer.

Apples priser starter på 109 kroner om måneden, men her er loss-less lyd/high-res streaming altså inkluderet i prisen. Her kan du læse om Apples seneste prisstigning.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Spotify gav tidligere i året deres app en større overhaling, mens de også har lukket den ukendte Spotify-app Clubhouse.

Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram