PS5 har rundet stor milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 er fortsat langt bag salgstallene for PlayStation 4, men nu bekræfter Sony en stor milepæl for PS5.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 er nu solgt i mere end 40 mio. eksemplarer (Foto: Sony)

Salget af PlayStation 5-konsoller går fortsat godt og Sony har nået en ny milepæl. Sony har oplyst, at der nu er solgt mere end 40 millioner PS5-konsoller siden konsollen blev lanceret i november 2020. 

LÆS OGSÅ: Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Siden årsskiftet 22/23 er der solgt omkring 8 millioner enheder. Rekorden var dog, da Sony sidste år i julekvartalet solgte 7,1 millioner enheder i ét kvartal.

Det skal siges, at det også var deromkring konsollerne blev “nemmere tilgængelige” efter i en lang periode at have været udsolgt ligeså snart butikkerne fik dem på hylderne. Det skriver Engadget.

Men nu kan Sony altså følge med efterspørgslen.

Der er dog langt til forgængernes salgstal. I starten af 2022 havde Sony solgt mere end 117 millioner PS4-konsoller, mens PlayStation 2-konsollen var solgt i tæt på 157 millioner eksemplarer i 2013. 

LÆS OGSÅ: Er PlayStation 5 Slim på trapperne?

Det er spændende om rygterne holder stik og Sony måske snart lancerer en redesignet eller opgraderet konsol. Men gør de det, så kan det altså lige give et ekstra “boost” i salgstallene.

Der udkommer også løbende nye spil, hvilket kan medvirke til flere spillere kommer til, som eksempelvis Spider-Man 2.

Vi er taget til retro gaming land

Mere til historien

Nintendo Switch konsollen er blevet rigtigt populær og havde ved udgangen af 2022 solgt tæt på 123 millioner eksemplarer. Og i maj måned rundede Nintendo Switch en kæmpe milepæl.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram