PS5 har rundet stor milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 er fortsat langt bag salgstallene for PlayStation 4, men nu bekræfter Sony en stor milepæl for PS5.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 er nu solgt i mere end 40 mio. eksemplarer (Foto: Sony)

Salget af PlayStation 5-konsoller går fortsat godt og Sony har nået en ny milepæl. Sony har oplyst, at der nu er solgt mere end 40 millioner PS5-konsoller siden konsollen blev lanceret i november 2020. 

LÆS OGSÅ: Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Siden årsskiftet 22/23 er der solgt omkring 8 millioner enheder. Rekorden var dog, da Sony sidste år i julekvartalet solgte 7,1 millioner enheder i ét kvartal.

Det skal siges, at det også var deromkring konsollerne blev “nemmere tilgængelige” efter i en lang periode at have været udsolgt ligeså snart butikkerne fik dem på hylderne. Det skriver Engadget.

Men nu kan Sony altså følge med efterspørgslen.

Der er dog langt til forgængernes salgstal. I starten af 2022 havde Sony solgt mere end 117 millioner PS4-konsoller, mens PlayStation 2-konsollen var solgt i tæt på 157 millioner eksemplarer i 2013. 

LÆS OGSÅ: Er PlayStation 5 Slim på trapperne?

Det er spændende om rygterne holder stik og Sony måske snart lancerer en redesignet eller opgraderet konsol. Men gør de det, så kan det altså lige give et ekstra “boost” i salgstallene.

Der udkommer også løbende nye spil, hvilket kan medvirke til flere spillere kommer til, som eksempelvis Spider-Man 2.

Vi er taget til retro gaming land

Mere til historien

Nintendo Switch konsollen er blevet rigtigt populær og havde ved udgangen af 2022 solgt tæt på 123 millioner eksemplarer. Og i maj måned rundede Nintendo Switch en kæmpe milepæl.

iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram