Nintendo Switch-salget runder kæmpe milepæl

Salget af Nintendo Switch har rundet en kæmpe milepæl, men der er langt op til den bedst sælgende spilkonsol.

Nintendo Switch
Nintendo Switch er en rigtig populær spilkonsol, som nu er solgt i mere end 125 millioner eksemplarer (Foto: Alvaro Reyes)

Nintendo har offentliggjort deres kvartalsregnskab for fjerde kvartal, samt de seneste salgstal for Nintendo Switch og nye spiltitler. Det skriver Wccftech.

Der er nu blevet solgt mere end 125,62 millioner enheder på verdensplan siden lanceringen i starten af 2017. Dermed fortsætter Nintendo Switch med at øge afstanden til salgstallene for Sony PlayStation 4. I det seneste kvartal er der solgt lige over tre millioner Nintendo Switch enheder.

Nintendo Switch er nu den tredje bedst sælgende konsol

Der er dog fortsat et godt stykke op til de to bedst sælgende spilkonsoller historisk set. Dette er Nintendo DS og PlayStation 2, som begge rundede mere end 150 millioner solgte enheder.

Salget af Nintendo Switch enheder har været omkring 18 millioner i det seneste regnskabsår, hvilket er en nedgang på omkring 5 millioner enheder. I det foregående regnskabsår blev der nemlig solgt 23,06 millioner Nintendo Switch enheder.

Det er også tydeligt at se der er nogle klare salgssucceser, når det kommer til spiltitler. Mario Kart 8 Deluxe er den klare favorit, hvor der er solgt 53,79 millioner eksemplarer siden spillet, kom på markedet i 2017. Salget i det seneste kvartal var på 1,79 millioner eksemplarer.

Nogle af de nye klassiske spiltitler, som Metroid Prime Remastered, Fire Emblem Engage og Kirby’s Return to Dreamland Deluxe har rundet mere end 1 millioner solgte eksemplarer i det seneste kvartal. Fire Emblem Engage nåede hele 1,61 millioner solgte eksemplarer.

LÆS OGSÅ: Klassiske Nintendo-spil på vej til Nintendo Switch

Dette er de mest populære Nintendo Switch spiltitler.

  • Mario Kart 8 Deluxe: 53,79 millioner
  • Animal Crossing: 42,21 millioner
  • Smash Bros Ultimate: 31,09 millioner
  • Zelda BOTW: 29,81 millioner
  • Pokémon Sword/Shield: 25,82 millioner
  • Mario Odyssey: 25,76 millioner
  • Pokémon S/V: 22,10 millioner
  • Super Mario Party: 19,14 millioner
  • New Super Mario Bros. U: 15,41 millioner
  • Ring Fit Adventure: 15,38 millioner

Mere til historien

Vi har tidligere lavet en guide til, hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

(mere…)
Roblox kommer til PlayStation

I oktober kommer den populære spilplatform, Roblox, til PlayStation.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram