Ny iPhone SE lader måske vente på sig

Problemer med leveringen af skærme ser ud til, at forsinke lanceringen af næste generation af iPhone SE (4. generation).

iPhone Xr
Næste generation af iPhone SE (4. generation) ventes at få et design som iPhone Xr eller iPhone 12 (Foto: Apple)

Det ventes, at den næste iPhone SE vil få et nyt design. Skal man tro de mange rygter og spekulationer, så vil den formegentlig få et design, som iPhone Xr eller iPhone 12. Dermed kan det altså blive den første iPhone SE-model med ansigtsgenkendelse, men dette er ikke sikkert endnu. 

iPhone SE (4. generation) får større skærm

Kommer næste generation med designet fra iPhone Xr eller iPhone 12, så betyder det også større skærmstørrelse.

Men mens mange måske håbede, at den i hvert fald ville se dagens lys i foråret 2024, så kan det altså være, at den lader vente på sig og vi skal helt frem til 2025. Grunden til dette skulle skyldes problemer relateret til levering af OLED-skærme. Det skriver Wccftech.

Det er fjerde generation af iPhone SE og de seneste to har ellers været lanceret med to års mellemrum, derfor ville det passe med den næste kom på markedet i 2024. De tidligere generation af iPhone SE har været lanceret i 2016, 2020 og 2022.

LÆS OGSÅ: Apple lukker fotostream og sletter dine billeder – hvad betyder det for dig?

Vi må væbne os med tålmodighed før vi bliver klogere på, hvad Apple helt præcis har i ærmet. Så hvad vi helt kan forvente af iPhone SE (4. generation), det er altså uvist. 

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Der florerer også rygter om næste generation af AirPods Pro, som måske vil kunne tjekke hørelsen og måle temperatur.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram