iPhone SE (4. generation) får større skærm

RYGTE: iPhone SE-modellerne sælger generelt godt, da det er den prisvenlige iPhone. Allerede nu er rygterne i gang om næste generation.

iPhone Xr
Får analytikeren Ross Young ret, så vil næste iPhone SE få samme skærmspecifikationer som iPhone Xr (Foto: Apple)

Da Apple lancerede iPhone 14-serien i år, betød det også, at de eksisterende iPhone-modeller steg i pris. Ligesom det også betød, at der blev ryddet ud i Apples officielle sortiment.

PRISOVERBLIK: Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dermed er der kun iPhone 12, iPhone SE (2022), iPhone 13 Mini og iPhone 13 tilbage i Apples lineup, samt selvfølgelig dette års iPhone 14-modeller.

Det er uvist om det er grunden til, at rygterne nu florerer om en fjerde generation af iPhone SE. Skulle den blive lanceret næste år, så vil det være første gang, at der kun går ét år mellem en ny SE-model. De tidligere modeller er lanceret i henholdsvis 2016, 2020 og 2022.

iPhone SE (4. generation) kan derfor risikere først at se dagens lys i 2024, hvis tendensen fra de seneste to modeller, samt Apple Watch SE holder. Her er nemlig to år mellem lanceringerne.

LÆS OGSÅ: iPhone SE (2022) har lige så mange RAM som iPhone 13

Det tyder på, at næste iPhone SE vil komme med notch og få en større skærm. Holder disse rygter stik, betyder det altså et nyt design, hvor der formegentlig ikke længere vil være en ”home-knap” og ej heller de store kanter ved top og bund.

Rygtebørsen spekulerer i at iPhone SE (4. generation) vil få en 6,1 tommer LCD-skærm. Og analytiker Ross Young mener også, at den måske kommer med samme skærmspecifikationer, som sås på iPhone Xr.

LYT OGSÅ: Min mening om iPhone SE 2022 (podcastepisode)

Disse oplysninger kan dog ændre sig meget, da det er uvist, hvor længe vi skal vente på næste generation af iPhone SE. Sikkert er det dog, at vi holder dig opdateret.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Ældre modeller kan fortsat findes i nogle butikker, hvis forhandlerne har dem på lager. Dermed kan man også være heldig, at finde disse til skarpe priser. Når de udgår af Apples officielle lineup, så betyder det, at de ikke længere produceres.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram