iPhone SE (4. generation) får større skærm

RYGTE: iPhone SE-modellerne sælger generelt godt, da det er den prisvenlige iPhone. Allerede nu er rygterne i gang om næste generation.

iPhone Xr
Får analytikeren Ross Young ret, så vil næste iPhone SE få samme skærmspecifikationer som iPhone Xr (Foto: Apple)

Da Apple lancerede iPhone 14-serien i år, betød det også, at de eksisterende iPhone-modeller steg i pris. Ligesom det også betød, at der blev ryddet ud i Apples officielle sortiment.

PRISOVERBLIK: Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dermed er der kun iPhone 12, iPhone SE (2022), iPhone 13 Mini og iPhone 13 tilbage i Apples lineup, samt selvfølgelig dette års iPhone 14-modeller.

Det er uvist om det er grunden til, at rygterne nu florerer om en fjerde generation af iPhone SE. Skulle den blive lanceret næste år, så vil det være første gang, at der kun går ét år mellem en ny SE-model. De tidligere modeller er lanceret i henholdsvis 2016, 2020 og 2022.

iPhone SE (4. generation) kan derfor risikere først at se dagens lys i 2024, hvis tendensen fra de seneste to modeller, samt Apple Watch SE holder. Her er nemlig to år mellem lanceringerne.

LÆS OGSÅ: iPhone SE (2022) har lige så mange RAM som iPhone 13

Det tyder på, at næste iPhone SE vil komme med notch og få en større skærm. Holder disse rygter stik, betyder det altså et nyt design, hvor der formegentlig ikke længere vil være en ”home-knap” og ej heller de store kanter ved top og bund.

Rygtebørsen spekulerer i at iPhone SE (4. generation) vil få en 6,1 tommer LCD-skærm. Og analytiker Ross Young mener også, at den måske kommer med samme skærmspecifikationer, som sås på iPhone Xr.

LYT OGSÅ: Min mening om iPhone SE 2022 (podcastepisode)

Disse oplysninger kan dog ændre sig meget, da det er uvist, hvor længe vi skal vente på næste generation af iPhone SE. Sikkert er det dog, at vi holder dig opdateret.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Ældre modeller kan fortsat findes i nogle butikker, hvis forhandlerne har dem på lager. Dermed kan man også være heldig, at finde disse til skarpe priser. Når de udgår af Apples officielle lineup, så betyder det, at de ikke længere produceres.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram