Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

Episode om iPhone SE 2022

Køber du iPhone SE får du en telefon med den samme processorydelse som på iPhone 13-telefonerne. Dette er således ikke en langsom telefon, selvom den er billig. 4.000 kroner Apples billigste smartphone.

For mange er det positivt at iPhone SE er lille og let, men du skal vide, at den også er ”kompakt”. I dag er mange apps og websites skabt, så se sigter mod større skærme. Derfor kan nogle ting godt blive lidt ”forkrampet” at betjene på en 4,7-tommer skærm

Jeg synes brugeroplevelsen med ansigtsgenkendelsen Face ID er bedre end fingeraftrykssensoren i hjemknappen, men de er altså et af de store kompromisser du må indgå, når du køber iPhone SE.

Hvis Face ID er vigtigt for dig og budgettet ikke skal sprænges, kan du se efter iPhone 11. Her er skærmen samtidigt lidt større. Du kan læse anmeldelsen af iPhone 11 her.

Godt her-og-nu-kamera

Du får næsten altid et fornuftigt billede, når du bruger kameraet i iPhone SE (2022). Det er et godt kamera til ’point-and-shoot’.

Kameraet fra iPhone SE er blandt de bedste i prisklassen, men jeg savner lidt flere funktioner som f.eks. 2x optisk zoom eller ultra vidvinkel.

Det største problem for kameraet i iPhone SE er, når mørket falder på.

Skal du købe iPhone SE?

Jeg synes iPhone SE (2022) er et godt købt til prisen; en fin budget-iPhone. Jeg er dog ikke fan af, at Apple har forøget prisen med et par hundrede kroner i forhold til forgængeren.

Designet er et fortidslævn og skærmen bliver hurtigt for lille, men det er genialt, dt du her får en kompakt smartphone med masser af ydelse.

Konklusionen er 5 ud af 6 stjerner. Læs den fulde anmeldelse af iPhone SE (2020) her.

Mere til historien

iPhone SE (2022) fås med forskellige størrelser af lagerplads, men 64 GB-versionen er det bedste køb. Større modeller skruer prisen op og gør det sværere at få en god pris i et eventuelt senere brugtsalg.

Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram