Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

Episode om iPhone SE 2022

Køber du iPhone SE får du en telefon med den samme processorydelse som på iPhone 13-telefonerne. Dette er således ikke en langsom telefon, selvom den er billig. 4.000 kroner Apples billigste smartphone.

For mange er det positivt at iPhone SE er lille og let, men du skal vide, at den også er ”kompakt”. I dag er mange apps og websites skabt, så se sigter mod større skærme. Derfor kan nogle ting godt blive lidt ”forkrampet” at betjene på en 4,7-tommer skærm

Jeg synes brugeroplevelsen med ansigtsgenkendelsen Face ID er bedre end fingeraftrykssensoren i hjemknappen, men de er altså et af de store kompromisser du må indgå, når du køber iPhone SE.

Hvis Face ID er vigtigt for dig og budgettet ikke skal sprænges, kan du se efter iPhone 11. Her er skærmen samtidigt lidt større. Du kan læse anmeldelsen af iPhone 11 her.

Godt her-og-nu-kamera

Du får næsten altid et fornuftigt billede, når du bruger kameraet i iPhone SE (2022). Det er et godt kamera til ’point-and-shoot’.

Kameraet fra iPhone SE er blandt de bedste i prisklassen, men jeg savner lidt flere funktioner som f.eks. 2x optisk zoom eller ultra vidvinkel.

Det største problem for kameraet i iPhone SE er, når mørket falder på.

Skal du købe iPhone SE?

Jeg synes iPhone SE (2022) er et godt købt til prisen; en fin budget-iPhone. Jeg er dog ikke fan af, at Apple har forøget prisen med et par hundrede kroner i forhold til forgængeren.

Designet er et fortidslævn og skærmen bliver hurtigt for lille, men det er genialt, dt du her får en kompakt smartphone med masser af ydelse.

Konklusionen er 5 ud af 6 stjerner. Læs den fulde anmeldelse af iPhone SE (2020) her.

Mere til historien

iPhone SE (2022) fås med forskellige størrelser af lagerplads, men 64 GB-versionen er det bedste køb. Større modeller skruer prisen op og gør det sværere at få en god pris i et eventuelt senere brugtsalg.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram