iPhone SE (2022) har lige så mange RAM som iPhone 13

Apple lægger ikke vægt på RAM i deres præsentationer. Det forlyder, at iPhone SE (2022) har lige så mange RAM, som iPhone 13 og iPhone 13 Mini.

iPhone SE (2022) (Foto: Apple)
iPhone SE (2022) har 4 GB RAM (Foto: Apple)

Apple har præsenteret den tredje generation af iPhone SE og selvom den ligner forgængeren fra 2020 på designet, så er der sket noget på indmaden.

Ikke alene har den Apples A15 Bionic-chip, som også sidder i iPhone 13-modellerne. Den har også mere RAM.

Dette er en ting, som Tim Cook og de øvrige Apple-repræsentanter ikke nævnte, under præsentationen tidligere på ugen.

Anden generation af iPhone SE, som kom i 2020, havde 3 GB RAM. Dette års model skulle have 4 GB RAM under motorhjelmen, hvilket er det samme som iPhone 13 og iPhone 13 Mini, samt iPhone 11.

Ny iPhone SE (2022) – Apple opdaterer lavpris-iPhone

iPhone SE (2022) er i øvrigt 300 kroner dyrere at købe fra salgsstart sammenlignet med iPhone SE (2020). Om det er opgraderingerne alene eller om det også skyldes de generelle prisstigninger i samfundet – ja det er uvist.

Vi er derfor ret spændt på at se hvordan iPhone SE (2022) klarer sig i hverdagen. iPhone SE (2020) klarede sig rigtig godt i vores test for to år siden.

ANMELDELSE: iPhone SE | Den skal du bare købe nu

iPhone (2022) kommer derudover med en 4,7 tommer LCD-skærm, som det også sås på iPhone SE (2020). Designet stammer fra iPhone 8-serien. Derfor går du også på kompromis med skærmen, Face ID, batterikapacitet, mindre kamera end eksempelvis iPhone 13/iPhone 13 Mini.

Du kan forudbestille iPhone SE (2022) fra i morgen (fredag den 11. marts 2022) efter klokken 14.00, mens den lander i handlen fredag den 18. marts 2022.

Mere til historien

Hvad kan flere RAM betyde i dagligt brug? Billede- og videoredigeringsapps kan gøre brug af mere RAM. Ligesom flere RAM også kan tillade flere apps og sider er åbne i Safari på én gang.

Læs også:
TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram