Nu kan du prøve iOS 17 - public beta er klar

Kunne du tænke dig at prøve den kommende iOS opdatering, iOS 17, så er den netop klar til download i første public betaversion.

IOS 17 overblik
Den første offenlige prøveversion af iOS 17 er nu tilgængelig (Grafik: MereMobil.dk)

Er du spændt på, hvad der venter i den næste store iOS-opdatering, så kan du glæde dig over, at den første public betaversion nu er klar til download. Det skriver Engadget.

iOS 17 kommer med forskellige opdateringer fra design til det mere praktiske. Der er blandt andet større opdateringer til Phone, Messages og FaceTime.

OVERBLIK: De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

Foruden iOS gælder det også iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 10 og macOS Sonoma. 

iPadOS 17 bliver ligeledes opgraderet med spændende nye muligheder. Brugerne vil nu kunne tilpasse deres låseskærm, så de får en mere personlig og unik oplevelse. Desuden får iPadOS 17 de nye Health- og Journal-apps, som gør det lettere at overvåge sin sundhed og holde styr på sin daglige rutine.

Rigtigt interessant bliver det at se watchOS 10, da der her er tale om store ændringer.

Apple har fremvist nyt watchOS til Apple Watch

I starten af juni gav Apple et smugkig på, hvad vi kan forvente af deres kommende opdateringer, som ventes frigivet i efteråret. 

Sådan kan du teste public betaverisioner

Der var engang, hvor det krævede, at man havde en udviklerkonto for at kunne prøve betaversionerne. Men Apple har altså åbnet op for, at alle kan prøve deres public betaversioner.

Du opdaterer til public betaversionen ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering og her kan du så vælge Betaopdateringer til eller fra.

OVERBLIK: Disse iPhones kan opdateres til iOS 17

Vælger du at opdatere til public betaversionen, så skal du vide, at der er tale om en “betaversion”. Derfor kan der opleves fejl og mangler, samt den kan være ustabil. Ligeledes kan der være apps, som ikke virker, da de endnu ikke er udviklet til iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, macOS Sonama eller tvOS 10.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Selvom iOS 17 er kommet i betaversion, så findes iOS 16 også fortsat i betaversion. Dette gør den, da der fortsat udvikles opdateringer til denne.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram