Kan det gøres så billigt? Tæt på Motorola Moto G73

VIDEO: Hvad er ’hagen’? Koster ned til 2.100 kroner. Kom helt tæt på i testen af Motorola Moto G73.

Her kan du se min anmeldelse af Motorola Moto G73. I videoen deler jeg mine tanker om denne fantastiske budgettelefon, der overraskede mig positivt.

En ny smartphone behøver ikke at være fyldt med dyre materialer og den nyeste teknologi for at imponere. Moto G73 er bygget i plastik, men giver en utrolig værdi til prisen på kun 2.499 kroner (vejl.).

Du skal vide, at bagsiden af telefonen kan være en støv- og fingeraftryksmagnet, især det blanke kameramodul. Men dette problem kan nemt afhjælpes med at bruge det medfølgende cover.

Telefonens størrelse er passende, hvis du ønsker en forholdsvis stor skærm – den er på 6,5 tommer skærm. Afstanden mellem skærmen og kanten er smal og vægten rammer 181 gram.

På højre side finder vi knapperne til justering af lydstyrken og powerknappen med en indbygget fingeraftrykssensor. Begge knapper er nemme at nå og har en tilfredsstillende klikrespons.

Fingeraftrykssensoren er pålidelig og reagerer hurtigt.

Fint skærmbillede, men…

I bunden af telefonen er der en USB-C-port og et 3,5 mm jackstik, hvilket jeg tror er en velkommen funktion for mange.

Skærmen på Moto G73 er ikke den mest imponerende, men den er heller ikke dårlig. Med en Full HD-opløsning og 120 Hz opdateringshastighed får du en acceptabel visuel oplevelse. Farverne er okay, selvom de ikke er så prangende som på OLED-skærme, og betragtningsvinklerne kunne være bedre.

Faktisk skal du vide, at farverne udvaskes lidt, når du vipper telefonen fra side til side. I videoen kan du se, hvordan det opleves.

Under motorhjelmen finder vi en Mediatek Dimensity 930-processor, 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Selvom Dimensity 930 ikke er den mest kraftfulde processor på markedet, er den mere end tilstrækkelig til at håndtere daglige opgaver såsom mail, sociale medier og YouTube.

Billederne er gode til prisen

Et område, hvor budgettelefoner ofte skuffer, er kameraerne. Men Moto G73 formår at overraske. Kameraernes ydeevne er god, især når man tager prisen i betragtning.

Godt lys har en stor indvirkning på billedkvaliteten, og standardkameraet på 50 megapixel klarer sig godt i dagslys med flotte farver og skarphed. Ultravidvinkelkameraet er også fint, selvom farverne ikke er helt på samme niveau som hovedkameraet.

Desuden kan ultravidvinkelkameraet bruges til makrobilleder, hvilket giver gode resultater.

Konklusion: Imponerer til prisen

Alt i alt er jeg virkelig imponeret over Motorola Moto G73. Denne lavpristelefon leverer et godt design, en 120 Hz skærm, anstændig ydelse, lang batteritid og fornuftige kameraer.

Den har et rent og veloptimeret styresystem med praktiske Moto-funktioner samt rigelig RAM og lagerplads. Til prisen er Moto G73 et fund, selvom skærmen kunne være bedre, og opladningen er lidt langsom.

Denne telefon viser, at du ikke behøver at bruge en formue for at få en smartphone, der kan klare alle dine daglige opgaver og endda spil.

Det største problem ved Motorola Moto G73 er, at den kun opdateres til og med Android 14. Du skal derfor overveje, om dette er en telefon, som du vil have i mere end de næste to-tre år.

Læs den uddybende anmeldelse af Moto G73 og se flere fotoeksempler fra kameraet.

Mere til historien

I testperioden har vi set Moto G73 ned til 2.100 kroner. Tjek dagsprisen her. Hvis du søger endnu en billigere telefon, så tjek testen af Motorola Moto G53.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Snart kommer den manglende Motorola

Der mangler en telefon i Motorolas 2024-udvalg til efterårssalget. Den kommer snart, forlyder det.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram