Samsung Galaxy Watch 6-serien – priser og design er afsløret

Den kommende Galaxy Watch 6-serie er afsløret på billeder, der ligner officielle pressefotos, mens også priserne er lækket.

Samsung Galaxy Watch 6 (Kilde:Samsung Galaxy Watch 6 - (40 mm og 44 mm) (Kilde: Winfuture.de) Winfuture.de)
Samsung Galaxy Watch 6 (Kilde: Winfuture.de)

Samsung holder event i juli måned, hvor det ventes, at de blandt andet afslører en ny generation af deres Galaxy Watch-serie. Denne gang er vi nået til Watch 6-serien.

Det ventes, at Galaxy Watch 6-serien i hvert fald vil bestå af modellerne Galaxy Watch 6 Classic og Galaxy Watch 6. Classic-varianten ventes, at få et nyt design. Det afslører billeder, som Winfuture.de er kommet i besiddelse af.

Watch 6 Classic kommer med ur-kasser på 43 mm og 47 mm med WiFi eller WiFi + 4G. Uret kommer i farverne sort og sølv.

Prisen for Galaxy Watch 6 Classic vil angiveligt blive 429 euro for 43 mm udgaven og 450 euro for 47 mm versionen. Dermed vil de danske priser formegentlig være omkring 3.000-3.500 kroner uden moms og afgifter.

Galaxy Watch 6 har ikke ret store ændringer på designet sammenlignet med sidste års model. Men dette års modeller kommer med Exynos W930-processoren, samt nye funktioner som registrering af uregelmæssig hjerterytme.

Samsung Galaxy Watch kan snart advare om uregelmæssig hjerterytme

Galaxy Watch 6 kommer i to størrelser, hvilket er 40 mm og 44 mm. De kommer både i WiFi og WiFi + 4G versioner, samt de kommer i farverne sort, sølv og creme.

Det ventes, at priserne vil være på 320 euro for 40 mm varianten, mens 44 mm modellen får en pris på 350 euro. Omregnet til danske kroner er omkring 2.400 til 2.600 kroner. Dette er dog uden moms og afgifter.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic (Kilde: Winfuture.de)
Samsung Galaxy Watch 6 Classic (Kilde: Winfuture.de)

Det forventes, at Galaxy Watch 6-serien vil blive lanceret i slutningen af juli måned – sammen med de foldbare Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5. Du kan se endnu flere billeder på Winfuture.de.

Samsungs Galaxy Z Fold 5 er lækket på officielle pressebilleder

Men vi må væbne os med tålmodighed og se, hvad det ender med. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Det er fortsat uvist, hvad der kommer til at ske med den rygtede Galaxy S23 FE. Samsung har endnu ikke oplyst noget om denne.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram