Samsung Galaxy Watch 6-serien – priser og design er afsløret

Den kommende Galaxy Watch 6-serie er afsløret på billeder, der ligner officielle pressefotos, mens også priserne er lækket.

Samsung Galaxy Watch 6 (Kilde:Samsung Galaxy Watch 6 - (40 mm og 44 mm) (Kilde: Winfuture.de) Winfuture.de)
Samsung Galaxy Watch 6 (Kilde: Winfuture.de)

Samsung holder event i juli måned, hvor det ventes, at de blandt andet afslører en ny generation af deres Galaxy Watch-serie. Denne gang er vi nået til Watch 6-serien.

Det ventes, at Galaxy Watch 6-serien i hvert fald vil bestå af modellerne Galaxy Watch 6 Classic og Galaxy Watch 6. Classic-varianten ventes, at få et nyt design. Det afslører billeder, som Winfuture.de er kommet i besiddelse af.

Watch 6 Classic kommer med ur-kasser på 43 mm og 47 mm med WiFi eller WiFi + 4G. Uret kommer i farverne sort og sølv.

Prisen for Galaxy Watch 6 Classic vil angiveligt blive 429 euro for 43 mm udgaven og 450 euro for 47 mm versionen. Dermed vil de danske priser formegentlig være omkring 3.000-3.500 kroner uden moms og afgifter.

Galaxy Watch 6 har ikke ret store ændringer på designet sammenlignet med sidste års model. Men dette års modeller kommer med Exynos W930-processoren, samt nye funktioner som registrering af uregelmæssig hjerterytme.

Samsung Galaxy Watch kan snart advare om uregelmæssig hjerterytme

Galaxy Watch 6 kommer i to størrelser, hvilket er 40 mm og 44 mm. De kommer både i WiFi og WiFi + 4G versioner, samt de kommer i farverne sort, sølv og creme.

Det ventes, at priserne vil være på 320 euro for 40 mm varianten, mens 44 mm modellen får en pris på 350 euro. Omregnet til danske kroner er omkring 2.400 til 2.600 kroner. Dette er dog uden moms og afgifter.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic (Kilde: Winfuture.de)
Samsung Galaxy Watch 6 Classic (Kilde: Winfuture.de)

Det forventes, at Galaxy Watch 6-serien vil blive lanceret i slutningen af juli måned – sammen med de foldbare Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5. Du kan se endnu flere billeder på Winfuture.de.

Samsungs Galaxy Z Fold 5 er lækket på officielle pressebilleder

Men vi må væbne os med tålmodighed og se, hvad det ender med. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Det er fortsat uvist, hvad der kommer til at ske med den rygtede Galaxy S23 FE. Samsung har endnu ikke oplyst noget om denne.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram