Samsung Galaxy Watch kan snart advare om uregelmæssig hjerterytme

En opdatering er på vej til Galaxy Watch. Samsungs smartwatch får advarsel om uregelmæssig hjerterytme.

Samsung Galaxy Watch5 Pro
Samsung Galaxy Watch5 Pro fik dommen “bedste smartwatch på Android”, da vi testede det sidste år. Så der er store forventninger til et Galaxy Watch 6. (Foto: MereMobil.dk)

Det varer ikke længe før Samsung ventes at afsløre næste generation af deres Galaxy Watch, som vil hedde Galaxy Watch 6-serien. Det betyder ikke, at de glemmer de ældre modeller.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy Watch5 Pro | bedste smartwatch på Android

Samsung er nemlig snart klar med en opdatering, som kommer med en funktion, der kan advare brugerne om uregelmæssig hjerterytme.

Den næste generation af Galaxy Watch kommer med funktionen fra salgsstart, men senere vil opdateringen også komme til de ældre modeller. Det skriver Techradar.

Funktionen kommer via Samsung Health Monitor-appen, der også bruges til EKG-målinger.

Det er endnu ikke bekræftet, men det tyder på, at det kun bliver de brugere, som også har en Samsung telefon, der vil kunne bruge denne funktion. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

Flere end 70 lande har godkendt Samsung Health Monitor-appen og EKG-funktionerne, men det kræver yderligere regional godkendelse, når det kommer til overvågning af uregelmæssig hjerterytme.

Endelige godkendelser mangler stadig

I begyndelsen af maj oplyste Samsung, at den amerikanske FDA, Food and Drug Administration, har godkendt Samsungs (IHRN)-funktion (Irregular Heart Rhythm Notification) i Samsung Health Monitor-app.

Funktionen Irregular Heart Rhythm Notification er planlagt til at blive integreret i den kommende One UI 5-software, som lanceres i Norden senere på året. Det fortæller Samsung til MereMobil.dk.

Det er vigtigt at bemærke, at implementeringen af funktionen kræver godkendelse fra den relevante EU-myndighed. Desuden kan den nøjagtige tilgængelighed af denne funktion variere afhængigt af specifikke markedsforhold, operatør eller model.

Selvom Samsung allerede har fået FDA-godkendelse, som er specifik for USA, betyder det ikke nødvendigvis, at den er tilgængelig med det samme i andre regioner.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Apple Watch kan også holde øje med tegn på atrieflimren, hvilket er uregelmæssig hjerterytme. Dette foregår i appen Sundhed.

Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram