Samsung Galaxy Watch kan snart advare om uregelmæssig hjerterytme

En opdatering er på vej til Galaxy Watch. Samsungs smartwatch får advarsel om uregelmæssig hjerterytme.

Samsung Galaxy Watch5 Pro
Samsung Galaxy Watch5 Pro fik dommen “bedste smartwatch på Android”, da vi testede det sidste år. Så der er store forventninger til et Galaxy Watch 6. (Foto: MereMobil.dk)

Det varer ikke længe før Samsung ventes at afsløre næste generation af deres Galaxy Watch, som vil hedde Galaxy Watch 6-serien. Det betyder ikke, at de glemmer de ældre modeller.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy Watch5 Pro | bedste smartwatch på Android

Samsung er nemlig snart klar med en opdatering, som kommer med en funktion, der kan advare brugerne om uregelmæssig hjerterytme.

Den næste generation af Galaxy Watch kommer med funktionen fra salgsstart, men senere vil opdateringen også komme til de ældre modeller. Det skriver Techradar.

Funktionen kommer via Samsung Health Monitor-appen, der også bruges til EKG-målinger.

Det er endnu ikke bekræftet, men det tyder på, at det kun bliver de brugere, som også har en Samsung telefon, der vil kunne bruge denne funktion. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

Flere end 70 lande har godkendt Samsung Health Monitor-appen og EKG-funktionerne, men det kræver yderligere regional godkendelse, når det kommer til overvågning af uregelmæssig hjerterytme.

Endelige godkendelser mangler stadig

I begyndelsen af maj oplyste Samsung, at den amerikanske FDA, Food and Drug Administration, har godkendt Samsungs (IHRN)-funktion (Irregular Heart Rhythm Notification) i Samsung Health Monitor-app.

Funktionen Irregular Heart Rhythm Notification er planlagt til at blive integreret i den kommende One UI 5-software, som lanceres i Norden senere på året. Det fortæller Samsung til MereMobil.dk.

Det er vigtigt at bemærke, at implementeringen af funktionen kræver godkendelse fra den relevante EU-myndighed. Desuden kan den nøjagtige tilgængelighed af denne funktion variere afhængigt af specifikke markedsforhold, operatør eller model.

Selvom Samsung allerede har fået FDA-godkendelse, som er specifik for USA, betyder det ikke nødvendigvis, at den er tilgængelig med det samme i andre regioner.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Apple Watch kan også holde øje med tegn på atrieflimren, hvilket er uregelmæssig hjerterytme. Dette foregår i appen Sundhed.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram