Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

Samsung Galaxy A53_back
Samsung Galaxy A53 og en række andre Samsung-telefoner får Image Clipper Tool (Foto: MereMobil.dk)

Med Galaxy S23-serien debuterede funktionen Image Clipper Tool. Det var en eksklusiv funktion i Samsungs galleriapp, der i begyndelsen kun var tilgængelig på den nye serie.

Nu er Image Clipper Tool på vej ud til den billigere Samsung Galaxy A53, der er sidste års topmodel i Galaxy A-serien. Årets model hedder A54. Jeg har netop anmeldt Galaxy A54, som er en vellykket telefon til prisen.

Eftersom det er en udrulning, bliver værktøjet ikke tilgængelig på alle telefoner samtidigt, men du skal se efter firmwareversionen A536BXXU5CWD1, skriver Sammobile.

Det skal lige siges, at jeg netop har opdateret min Galaxy A54-testmodel til den seneste firmware samt Samsung Photo Editor appen, men Image Clipper var ikke med i pakken i denne omgang.

Image Clipper bliver også tilgængelig på Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE samt i Galaxy Z Fold-serien. Hvis ikke 2022-topmodellerne i Galaxy S22-serien allerede har fået Image Clipper, skulle det være på vej, lyder det fra Sammobile.

IMAGE CLIPPER: I Samsung Galleri kan du fritlægge f.eks. en person eller dit kæledyr på et billede, blot ved at sætte fingeren på et objektet i et billede. På et splitsekund fritlægges motivet, der kan gemmes som et selvstændigt billede, kopieres til udklipsholderen eller deles i en anden app.

På iPhone findes en tilsvarende funktion. Åben Apples fotoapp, find et billede, hold på objektet. Præcis som hos Samsung.

Så god er Galaxy A54

Mere til historien

Der går rygter om, at Samsung vil droppe Google-søgning (som standard) på deres telefoner. I stedet vil de gå med Microsoft Edge browseren og den integrerede AI-funktion fra ChatGPT.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram