Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

Samsung Galaxy A53_back
Samsung Galaxy A53 og en række andre Samsung-telefoner får Image Clipper Tool (Foto: MereMobil.dk)

Med Galaxy S23-serien debuterede funktionen Image Clipper Tool. Det var en eksklusiv funktion i Samsungs galleriapp, der i begyndelsen kun var tilgængelig på den nye serie.

Nu er Image Clipper Tool på vej ud til den billigere Samsung Galaxy A53, der er sidste års topmodel i Galaxy A-serien. Årets model hedder A54. Jeg har netop anmeldt Galaxy A54, som er en vellykket telefon til prisen.

Eftersom det er en udrulning, bliver værktøjet ikke tilgængelig på alle telefoner samtidigt, men du skal se efter firmwareversionen A536BXXU5CWD1, skriver Sammobile.

Det skal lige siges, at jeg netop har opdateret min Galaxy A54-testmodel til den seneste firmware samt Samsung Photo Editor appen, men Image Clipper var ikke med i pakken i denne omgang.

Image Clipper bliver også tilgængelig på Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE samt i Galaxy Z Fold-serien. Hvis ikke 2022-topmodellerne i Galaxy S22-serien allerede har fået Image Clipper, skulle det være på vej, lyder det fra Sammobile.

IMAGE CLIPPER: I Samsung Galleri kan du fritlægge f.eks. en person eller dit kæledyr på et billede, blot ved at sætte fingeren på et objektet i et billede. På et splitsekund fritlægges motivet, der kan gemmes som et selvstændigt billede, kopieres til udklipsholderen eller deles i en anden app.

På iPhone findes en tilsvarende funktion. Åben Apples fotoapp, find et billede, hold på objektet. Præcis som hos Samsung.

Så god er Galaxy A54

Mere til historien

Der går rygter om, at Samsung vil droppe Google-søgning (som standard) på deres telefoner. I stedet vil de gå med Microsoft Edge browseren og den integrerede AI-funktion fra ChatGPT.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram