Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

Samsung Galaxy A53_back
Samsung Galaxy A53 og en række andre Samsung-telefoner får Image Clipper Tool (Foto: MereMobil.dk)

Med Galaxy S23-serien debuterede funktionen Image Clipper Tool. Det var en eksklusiv funktion i Samsungs galleriapp, der i begyndelsen kun var tilgængelig på den nye serie.

Nu er Image Clipper Tool på vej ud til den billigere Samsung Galaxy A53, der er sidste års topmodel i Galaxy A-serien. Årets model hedder A54. Jeg har netop anmeldt Galaxy A54, som er en vellykket telefon til prisen.

Eftersom det er en udrulning, bliver værktøjet ikke tilgængelig på alle telefoner samtidigt, men du skal se efter firmwareversionen A536BXXU5CWD1, skriver Sammobile.

Det skal lige siges, at jeg netop har opdateret min Galaxy A54-testmodel til den seneste firmware samt Samsung Photo Editor appen, men Image Clipper var ikke med i pakken i denne omgang.

Image Clipper bliver også tilgængelig på Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE samt i Galaxy Z Fold-serien. Hvis ikke 2022-topmodellerne i Galaxy S22-serien allerede har fået Image Clipper, skulle det være på vej, lyder det fra Sammobile.

IMAGE CLIPPER: I Samsung Galleri kan du fritlægge f.eks. en person eller dit kæledyr på et billede, blot ved at sætte fingeren på et objektet i et billede. På et splitsekund fritlægges motivet, der kan gemmes som et selvstændigt billede, kopieres til udklipsholderen eller deles i en anden app.

På iPhone findes en tilsvarende funktion. Åben Apples fotoapp, find et billede, hold på objektet. Præcis som hos Samsung.

Så god er Galaxy A54

Mere til historien

Der går rygter om, at Samsung vil droppe Google-søgning (som standard) på deres telefoner. I stedet vil de gå med Microsoft Edge browseren og den integrerede AI-funktion fra ChatGPT.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung klar med vilde TV’er for 2023

Samsung har netop lanceret TV-nyhederne for 2023 i Danmark. Det gælder Neo QLED 8K, 4K, OLED TV. Se priserne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram