Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – premiumtablet på vej

Samsung er på vej med en nye tablets, hvor den ene ventes at være en premiumtablet, der skal konkurrere mod iPad Pro.

Billeder af de nye Galaxy Tab S8-modeller fra Samsung lækket af Evan Blass (Kilde: EvLeaks)
Billeder af Galaxy Tab S8 Ultra fra Samsung, som snart ventes at få en efterfølger. (Kilde: EvLeaks)

Samsung ventes at lancere Galaxy Tab S9-serien inden længe. Der spekuleres i, at serien måske består af tre forskellige modeller, som bliver lanceret i løbet af året.

Topmodellen forventes, at få navnet Galaxy Tab S9 Ultra. Der er tale om en premium-tablet, som er konkurrent til Apple iPad Pro.

Foruden Ultra-modellen ventes det også, at serien består af en ”basismodel”, der blot får navnet Galaxy Tab S9 og derudover en Tab S9+ foruden altså Ultra-modellen, som er seriens flagskib.

Samsung har i skrivende stund ikke bekræftet detaljer om de kommende produkter.

Der er dog en mulighed for, at de vil blive præsenteret til samme Galaxy Unpacked-event, hvor det ventes Samsung afslører de foldbare modeller Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5. Det skriver Techradar.com.

Galaxy Tab S9 Ultra er spottet hos Geekbench og der er tale om et ”power-house”. Ifølge oplysningerne hos Geekbench, så har den modelnummer SM-X910.

Specifikationerne ventes at være en Qualcomm-processor med kodenavnet “kalama”. Der er derfor tale om en særlig Snapdragon 8 Gen 2-chip – præcis som på Galaxy S23-modellerne. Det er samme processor, som der bruges i telefonerne.

LÆS OGSÅ: Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Skærmen er på 14,6 tommer og af typen AMOLED. Opløsningen er på 2960 x 1848 pixels. Batteriet ventes at være på hele 11.200 mAh og understøtte 45 watts opladning. Galaxy Tab S9 Ultra skulle desuden være IP68-klassificieret.

Derudover forlyder det også på oplysningerne fra Geekbench, at den har mindst 12 GB RAM og 256 GB eller 512 GB intern hukommelse.

Der kommer en WiFi-only variant, samt en med Wi-Fi og 5G.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det har netop været meldt ud, at Samsung måske kan miste eksklusiviteten over den særlige variant af Snapdragon 8 Gen 2-processoren.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram