Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – premiumtablet på vej

Samsung er på vej med en nye tablets, hvor den ene ventes at være en premiumtablet, der skal konkurrere mod iPad Pro.

Billeder af de nye Galaxy Tab S8-modeller fra Samsung lækket af Evan Blass (Kilde: EvLeaks)
Billeder af Galaxy Tab S8 Ultra fra Samsung, som snart ventes at få en efterfølger. (Kilde: EvLeaks)

Samsung ventes at lancere Galaxy Tab S9-serien inden længe. Der spekuleres i, at serien måske består af tre forskellige modeller, som bliver lanceret i løbet af året.

Topmodellen forventes, at få navnet Galaxy Tab S9 Ultra. Der er tale om en premium-tablet, som er konkurrent til Apple iPad Pro.

Foruden Ultra-modellen ventes det også, at serien består af en ”basismodel”, der blot får navnet Galaxy Tab S9 og derudover en Tab S9+ foruden altså Ultra-modellen, som er seriens flagskib.

Samsung har i skrivende stund ikke bekræftet detaljer om de kommende produkter.

Der er dog en mulighed for, at de vil blive præsenteret til samme Galaxy Unpacked-event, hvor det ventes Samsung afslører de foldbare modeller Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5. Det skriver Techradar.com.

Galaxy Tab S9 Ultra er spottet hos Geekbench og der er tale om et ”power-house”. Ifølge oplysningerne hos Geekbench, så har den modelnummer SM-X910.

Specifikationerne ventes at være en Qualcomm-processor med kodenavnet “kalama”. Der er derfor tale om en særlig Snapdragon 8 Gen 2-chip – præcis som på Galaxy S23-modellerne. Det er samme processor, som der bruges i telefonerne.

LÆS OGSÅ: Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Skærmen er på 14,6 tommer og af typen AMOLED. Opløsningen er på 2960 x 1848 pixels. Batteriet ventes at være på hele 11.200 mAh og understøtte 45 watts opladning. Galaxy Tab S9 Ultra skulle desuden være IP68-klassificieret.

Derudover forlyder det også på oplysningerne fra Geekbench, at den har mindst 12 GB RAM og 256 GB eller 512 GB intern hukommelse.

Der kommer en WiFi-only variant, samt en med Wi-Fi og 5G.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det har netop været meldt ud, at Samsung måske kan miste eksklusiviteten over den særlige variant af Snapdragon 8 Gen 2-processoren.

Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram