Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

to kigger på skærm i en sofa
Norlys er på banen med et nyt opgør med de klassikske tv-pakker. Foto: Norlys/PR

Den velsmurte Norlys-maskine tromler nu videre og tilbyder fra torsdag samme tv-muligheder til samtlige adresser i Danmark. Det skriver energi- og telekoncernen i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Det er nye aftaler med indholdsleverandører som betyder, at Norlys Play-appen bliver tilgængelig over hele landet.

Norlys Play har ellers udelukkende været tilgængelig for kunder, der også har kabel- eller antenne-tv.

Med tiltaget sigter Norlys samtidig efter de tv-seere, som har vendt det klassiske flow-tv ryggen. Således er der lanceret tre nye tv-produkter.

– “Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et stærkt alternativ til de målgrupper, der foretrækker at streame alt tv, og det kan vi netop med denne løsning,” siger Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys’ digitale forretning.

LÆS OGSÅ: Telia i Danmark opkøbes af Norlys

Skift fra måned til måned

Således tager Norlys kampen op med YouSee Play, hvor kunderne køber en række streamingtjenester som et tillæg til en basispalette af tv-kanaler.

Med de nye tv-produkter kan der vælges abonnementer, som kombinerer de klassiske kanaler og streamingtjenester. Samtidig kan der skiftes mellem produkterne fra måned til måned.

Priserne begynder ved 249 kroner for én streamingtjeneste og fire klassiske tv-kanaler.

norlys tv-abonnemnenter

– “Kunderne efterspørger mere fleksibilitet i deres tv-produkt. Mange shopper i forvejen rundt mellem de kendte streamingtjenester alt efter, hvilken serie eller film, der er hot lige nu. Det skal et moderne tv-abonnement kunne rumme,” siger Sune Nabe Frederiksen.

Norlys fastholder de traditionelle tv-pakker, som et muligt valg, ligesom der altid vil være adgang til DR’s kanaler og otte nabolandskanaler med Norlys Play.

LÆS OGSÅ: Nu er Norlys Play klar til Samsung-TV

Mere til historien

YouSee lancerede i efteråret 2022 YouSee Play som tv- og streamingtilbud til danskerne. YouSee Play afløste YouTV, som blev lanceret i sommeren 2020.

Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Atter prisstigninger på TV 2 Play

Det er blevet dyrere for nye abonnenter på TV 2 Play på udvalgte pakker, men eksisterende kunder er ikke fredet.

(mere…)
Viaplay sætter hårdt ind mod kontodeling

Nu vil Viaplay også forsøge, at stoppe kontodeling med nye tiltag, som starter i juni.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram