Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

Kreafunk aBOOM+ have højttaler
aBoom+ kan fungere som én enkeltstående højttaler, men også i stereo hvis du har to. (Foto: MereMobil.dk)

Skal der være knald på musikken og de dybe toner, mens du sidder på terrassen og skråler med over et par flasker bobler, hvor ungerne leger i haven, så tjek aBoom+ højttaleren fra Kreafunk.

Kreafunk aBoom+ er en bærbar batteridreven højttaler, som forbindes via Bluetooth. En bærestrop i læder, trækker tankerne i retning af B&O Play Beolit 12, der også brugte dette designelement.

Højttalerkassen er i plastik og stoffet på fronten får højttaleren til at passe ind i livsstiltech-kategorien. Kassen er i øvrigt af 100 procent genanvendt plastik, mens stoffet er fra det danske firma Gabriel og lavet af 98 procent polyester fra blandt andet vandflasker.

Der er ”gummilister” på højre side og i bunden. Derfor kan du både stille aBoom+ lodret eller vandret.

Spiller rigtigt højt

Jeg vil betegne Kreafunk aBoom+ som en lille ”soundboks”. Den spiller VIRKELIG højt – og egentlig også i en ret fin lydkvalitet. Du kan tilmed lave stereolyd, hvis du har to af samme slags – så er der virkelig fest!

Alt efter hvor højt du spiller, så har højttaleren op til 30 timers musik på én opladning. Det tager cirka 3-4 timer at lave en fuld opladning, hvilket sker ved USB-C tilslutning.

Dette er ikke en hi-fi højttaler, som spiller fine nuancerede detaljer. Den er designet til at sparke gang i selskabet – og ja til at spille højt og dybt.

På toppen sidder lydstyrkereguleringen samt en EQ-knap, som giver ekstra ”møf”, hvis du vælger udendørstilstand og lidt mindre ”møf”, når indendørstilstand aktiveres.

Holder til sommervejret

Hvis du glemmer aBoom+ ude i haven så bare rolig. Højttaleren er vandafvisende (IPX5). Derfor klarer den uden problemer lidt dug eller en kortvarig regnbyge.

Det er en kæmpe plus, at man let kan tage den med sig i parken, til vejfesten eller blot til hygge i haven. Vægten er tre kilo. Til sammenligning vejer en Soundboks op mod 15 kilo.

Hvis du stadig synes, at det er for meget, så tjek også Kreafunk aMajor 2, der vejer 1,6 kilo. Med aMajor 2 får du også god lyd, men ikke den power, som aBoom+ kommer med.

HER KAN DEN KØBES: Du kan købe Kreafunk aBOOM+ på den officielle websbop. Den vejledende pris er 1.999 kroner. Læs mere om Kreafunk aBOOM+

Konklusion: Fed power til fest og hygge

Kreafunk aBOOM+ have højttaler
Kreafunk har en bærestrop i læder. Fronten har tekstil fra Gabriel. Tekstilen er fremstillet af polyester fra blandt andet vandflasker. (Foto: MereMobil.dk)

Her i huset elsker ungerne allerede aBoom+. Den hentes gerne ud i haven, mens der leges på trampolinen. Min største bekymring er ikke, om højttaleren går i stykker. Jeg er mest bekymret over, om naboerne også synes, det er en fed højttaler.

Under parasollen i loungemøblerne har aBoom+ også være perfekt.

Ofte oplever jeg, at mange Bluetooth-produkter kan være bøvlede at parre – irriterede tit opstår der fejl i denne proces, men denne højttaler forbinder vanvittigt hurtig til telefonen. Et kæmpe plus!

Kreafunk aBoom+ koster 1.999 kroner. Det synes jeg er lidt i overkanten, men omvendt er det en højttaler du har i lang tid og som er fleksibel i anvendelsesmulighederne.

Når det er sagt så gør den, hvad den skal og lover. Høj lyd med kraftig bas, vandafvisende, lang batteritid og forholdsvis let at have med sig. Designet gør, at den passer fint ind i et ”uderum”, hvor der er gjort lidt ekstra ud af indretningen.

5 ud af 6 stjerner.

SOUNDBAR-DUEL: Sonos vs. Samsung

Mere til historien

Kreafunk er et dansk firma med base i Åbyhøj. De designer teknologiprodukter til dem som går op i livsstil, god lyd og indretning, men synes at f.eks. B&O’s design er dyrt – og omvendt heller ikke gider have en tvivlsom plastikhøjttaler fra rodekassen i supermarkedet.

Kreafunk aBOOM+
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram