Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

Kreafunk aBOOM+ have højttaler
aBoom+ kan fungere som én enkeltstående højttaler, men også i stereo hvis du har to. (Foto: MereMobil.dk)

Skal der være knald på musikken og de dybe toner, mens du sidder på terrassen og skråler med over et par flasker bobler, hvor ungerne leger i haven, så tjek aBoom+ højttaleren fra Kreafunk.

Kreafunk aBoom+ er en bærbar batteridreven højttaler, som forbindes via Bluetooth. En bærestrop i læder, trækker tankerne i retning af B&O Play Beolit 12, der også brugte dette designelement.

Højttalerkassen er i plastik og stoffet på fronten får højttaleren til at passe ind i livsstiltech-kategorien. Kassen er i øvrigt af 100 procent genanvendt plastik, mens stoffet er fra det danske firma Gabriel og lavet af 98 procent polyester fra blandt andet vandflasker.

Der er ”gummilister” på højre side og i bunden. Derfor kan du både stille aBoom+ lodret eller vandret.

Spiller rigtigt højt

Jeg vil betegne Kreafunk aBoom+ som en lille ”soundboks”. Den spiller VIRKELIG højt – og egentlig også i en ret fin lydkvalitet. Du kan tilmed lave stereolyd, hvis du har to af samme slags – så er der virkelig fest!

Alt efter hvor højt du spiller, så har højttaleren op til 30 timers musik på én opladning. Det tager cirka 3-4 timer at lave en fuld opladning, hvilket sker ved USB-C tilslutning.

Dette er ikke en hi-fi højttaler, som spiller fine nuancerede detaljer. Den er designet til at sparke gang i selskabet – og ja til at spille højt og dybt.

På toppen sidder lydstyrkereguleringen samt en EQ-knap, som giver ekstra ”møf”, hvis du vælger udendørstilstand og lidt mindre ”møf”, når indendørstilstand aktiveres.

Holder til sommervejret

Hvis du glemmer aBoom+ ude i haven så bare rolig. Højttaleren er vandafvisende (IPX5). Derfor klarer den uden problemer lidt dug eller en kortvarig regnbyge.

Det er en kæmpe plus, at man let kan tage den med sig i parken, til vejfesten eller blot til hygge i haven. Vægten er tre kilo. Til sammenligning vejer en Soundboks op mod 15 kilo.

Hvis du stadig synes, at det er for meget, så tjek også Kreafunk aMajor 2, der vejer 1,6 kilo. Med aMajor 2 får du også god lyd, men ikke den power, som aBoom+ kommer med.

HER KAN DEN KØBES: Du kan købe Kreafunk aBOOM+ på den officielle websbop. Den vejledende pris er 1.999 kroner. Læs mere om Kreafunk aBOOM+

Konklusion: Fed power til fest og hygge

Kreafunk aBOOM+ have højttaler
Kreafunk har en bærestrop i læder. Fronten har tekstil fra Gabriel. Tekstilen er fremstillet af polyester fra blandt andet vandflasker. (Foto: MereMobil.dk)

Her i huset elsker ungerne allerede aBoom+. Den hentes gerne ud i haven, mens der leges på trampolinen. Min største bekymring er ikke, om højttaleren går i stykker. Jeg er mest bekymret over, om naboerne også synes, det er en fed højttaler.

Under parasollen i loungemøblerne har aBoom+ også være perfekt.

Ofte oplever jeg, at mange Bluetooth-produkter kan være bøvlede at parre – irriterede tit opstår der fejl i denne proces, men denne højttaler forbinder vanvittigt hurtig til telefonen. Et kæmpe plus!

Kreafunk aBoom+ koster 1.999 kroner. Det synes jeg er lidt i overkanten, men omvendt er det en højttaler du har i lang tid og som er fleksibel i anvendelsesmulighederne.

Når det er sagt så gør den, hvad den skal og lover. Høj lyd med kraftig bas, vandafvisende, lang batteritid og forholdsvis let at have med sig. Designet gør, at den passer fint ind i et ”uderum”, hvor der er gjort lidt ekstra ud af indretningen.

5 ud af 6 stjerner.

SOUNDBAR-DUEL: Sonos vs. Samsung

Mere til historien

Kreafunk er et dansk firma med base i Åbyhøj. De designer teknologiprodukter til dem som går op i livsstil, god lyd og indretning, men synes at f.eks. B&O’s design er dyrt – og omvendt heller ikke gider have en tvivlsom plastikhøjttaler fra rodekassen i supermarkedet.

Kreafunk aBOOM+
Sony Xperia 1 V test - én knap gør hele forskellen

TEST: Foto, video og lyd som på ingen andre telefoner. Særligt én knap gør en STOR forskel. Læs min Xperia 1 V test før du køber.

(mere…)
Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
EcoFlow Blade – test af robotplæneklipperen fra fremtiden

TEST: Robotplæneklipper uden kanttråd og med fuld GPS-styring. Fungerer det? Jeg har testet EcoFlow Blade.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 Lite test | Det fornuftige valg

TEST: Jeg har testet en fornuftig telefon, til en lav pris, der er oppe mod stærke konkurrenter. Læs min OnePlus Nord CE 3 Lite test.

(mere…)
Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram