Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

Gmail indbakke
Gmail-konti som ikke bliver brugt, bliver slettet (Grafik: MereMobil.dk)

Google har annonceret en opdatering til deres politikker for inaktive Gmail-konti.

Ifølge den gamle politik, oprindelig annonceret i 2020, vil Google muligvis slette data, der blev opbevaret i inaktive konti i mindst to år. Det nye er, at Google vil slette hele din Google-konto og ikke blot data.

Dette betyder, at du en gang i mellem bør logge ind på dine gamle konti, hvis du ønsker at beholde den, så systemet kan se, at kontoen er aktiv.

Googles ændrede politik for Gmail træder i kraft i december i år, skriver 9to5Google, der videre rapporterer, at slettede Gmail-adresser (det som står før @, red.) umiddelbart ikke kan genbruges af dig selv eller andre.

LÆS OGSÅ: YouTube vil gøre livet surt for gratister

Google måler aktiviteter baseret på handlinger som læsning eller afsendelse af e-mails, brug af Google Drev, se en YouTube-video, downloade en app i Google Play Store, brug af Google Søgning eller brug af "Log ind med Google" til at logge ind på en tredjepartsapp eller tjeneste.

Et Google-login dækker ikke blot Gmail men alle Googles tjenester.

Google nævner specifikt, at vedligeholdelse af et abonnement på Google One er en måde at opretholde aktivitet på.

TIP: Papirkurven i Gmail stjæler din plads

Når den nye politik træder i kraft, vil Google begynde med at slette konti, der er oprettet, men aldrig brugt. Før en konto slettes vil Google udsende flere advarsler om sletningen.

Ifølge en artikel fra DR, der blev udgivet i 2016, har Gmail over én milliarder aktive brugere. Tallet refererer Google selv til i dag på deres egen informationsside om Gmail.

OVERBLIK: Her er Googles 2023-nyheder


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Det er uklart om en konto, som modtager mails, men hvor mails automatisk sendes videre til en anden adresse, betragtes som en inaktiv konto.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram