Zalando modeassistent med ChatGPT løser måske tøjkrisen

En ny “modeassistent” fra Zalando kan hjælpe dig, når du har tøjkrise.

Zalando er klar med første betaversion af ny modeassistent, som gør brug af OpenAI / ChatGPT-teknologier (Foto: Zalando)
Zalando er klar med første betaversion af ny modeassistent, som gør brug af OpenAI / ChatGPT-teknologier (Foto: Zalando)

Zalando er en af de førende onlineplatforme indenfor mode og livsstil i Europa. Snart er klar med en ny modeassistent, der er drevet af ChatGPT.

Teknologien giver kunderne mulighed for, at stille spørgsmål til Zalando med deres egne ord og begreber. Ligesom den skal hjælpe kunderne med at navigere rundt i Zalandos sortiment på en mere intuitiv måde end hidtil.

Ved en kunde spørger: -”Hvad skal jeg have på til et bryllup i Madrid i maj?”. Så vil modeassistenten kunne foreslå ting ud fra, at der er tale om en formel begivenhed og tage udgangspunkt i, hvordan vejret er i maj måned i Madrid.

Senere vil denne feature også kunne kombineres med kundernes/brugernes præferencer, såsom favoritbrands og hvilke størrelser, som de plejer at søge efter. Dermed bliver anbefalingerne mere personaliseret.

Den første betaversion af den nye modeassistent fra Zalando bliver tilgængelig for en udvalgt gruppe af kunder i Tyskland, Irland, Storbritannien og Østrig til foråret. Den understøtter både engelsk og tysk.

Zalandos modeassistent danner også grundlag for videre udvikling og flere funktioner. Hvilket længere ude i fremtiden vil kunne omfatte mode- og skønhedsrådgivning eller forslag til tøjvalg.

Hvornår modeassistenten er klar til den brede offentlighed rundt i verden, det er endnu uvist.

LÆS OGSÅ: Sådan kan chatrobotter ændre din adfærd på nettet


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

ChatGPT er både smart, men også lidt “farligt” på nogle måder. Flere uddannelsesinstitutioner har også indført restriktioner mod brugen af ChatGPT.

Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Apple går efter Google-ansatte til nyt AI-lab

Apple er ved at opbygge et laboratorium i Schweiz, hvor de særligt går efter at ansætte Google-eksperter i generativ intelligens.

(mere…)
Medier skal fodre ChatGPT – andre tager tilløb til et opgør

Endnu et stort mediehus har lavet aftaler med OpenAI, mens andre medier går rettens vej.

(mere…)
AI muliggør en ny form for svindel

Kunstige intelligens kan bruges til en ny type svindel avanceret svindel, der kan være på vej, før du venter det.

(mere…)
Nu får Gmail-brugerne tiltrængt hjælp

Googles AI-sikkerhed strammes og blokerer mere spam og flere phishing-angreb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram