Zalando modeassistent med ChatGPT løser måske tøjkrisen

En ny "modeassistent" fra Zalando kan hjælpe dig, når du har tøjkrise.

Zalando er klar med første betaversion af ny modeassistent, som gør brug af OpenAI / ChatGPT-teknologier (Foto: Zalando)
Zalando er klar med første betaversion af ny modeassistent, som gør brug af OpenAI / ChatGPT-teknologier (Foto: Zalando)

Zalando er en af de førende onlineplatforme indenfor mode og livsstil i Europa. Snart er klar med en ny modeassistent, der er drevet af ChatGPT.

Teknologien giver kunderne mulighed for, at stille spørgsmål til Zalando med deres egne ord og begreber. Ligesom den skal hjælpe kunderne med at navigere rundt i Zalandos sortiment på en mere intuitiv måde end hidtil.

Ved en kunde spørger: -”Hvad skal jeg have på til et bryllup i Madrid i maj?”. Så vil modeassistenten kunne foreslå ting ud fra, at der er tale om en formel begivenhed og tage udgangspunkt i, hvordan vejret er i maj måned i Madrid.

Senere vil denne feature også kunne kombineres med kundernes/brugernes præferencer, såsom favoritbrands og hvilke størrelser, som de plejer at søge efter. Dermed bliver anbefalingerne mere personaliseret.

Den første betaversion af den nye modeassistent fra Zalando bliver tilgængelig for en udvalgt gruppe af kunder i Tyskland, Irland, Storbritannien og Østrig til foråret. Den understøtter både engelsk og tysk.

Zalandos modeassistent danner også grundlag for videre udvikling og flere funktioner. Hvilket længere ude i fremtiden vil kunne omfatte mode- og skønhedsrådgivning eller forslag til tøjvalg.

Hvornår modeassistenten er klar til den brede offentlighed rundt i verden, det er endnu uvist.

LÆS OGSÅ: Sådan kan chatrobotter ændre din adfærd på nettet


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

ChatGPT er både smart, men også lidt "farligt" på nogle måder. Flere uddannelsesinstitutioner har også indført restriktioner mod brugen af ChatGPT.

ChatGPT-appen klar til iPhone i Danmark

Du kan nu have ChatGPT ved hånden, hvis du har en iPhone. Appen er klar i Danmark.

(mere…)
French Open: Tennisstjerner får hjælp af kunstig intelligens

Når Holger Rune, Novak Djokovic og Casper Ruud er klar til French Open i Paris, vil de kunne anvende kunstig intelligens.

(mere…)
ChatGPT nu klar som app til iPhone

OpenAI har frigivet en officiel ChatGPT-app, som kan downloades nu af særligt udvalgte.

(mere…)
ChatGPT-chef: Kunstig intelligens (AI) skal bruges varsomt

I en høring i Kongressen erkendte chefen for OpenAI, som står bag ChatGPT, at man skal være varsom ved brugen af kunstig intelligens.

(mere…)
Snapchats AI gør børn forskrækkede og utrygge

Snapchats chatbot er netop lanceret. Chatbotten gør eksperter bekymrede.

(mere…)
Tesla-grundlægger vil lave en sandhedsrobot

TruthGPT - sandhedens chatrobot - skal svare sandfærdigt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram