iPhone 14 Pro-købere skiller sig ud

Smartphones findes oftest i flere flotte farver, men hvad vælger man egentlig, når man skal købe ny mobil? iPhone 14 Pro-køberne skiller sig ud.

iPhone 14 Pro serie
iPhone 14 Pro modellerne findes i fire forskellige farver (Grafik: MereMobil.dk)

CIRP har foretaget en undersøgelse omkring jul, hvor de undersøgte hvilken farve telefon, at iPhone-ejerne havde. Mange tager det ”sikre valg” og køber en i sort/grå/hvid. Det skriver 9to5mac.com.

Får iPhone 15 Pro USB-C stik?

Ifølge undersøgelsen er det dog tydeligt, at ejere af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max vælger anderledes. De har nemlig en anden klar favorit.

42 procent af de adspurgte svarede, at de har iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max i Deep Purple varianten. Den næstmest populære farve er Gold, som 24 procent har. Med 23 procent kommer Space Black, mens 11 procent har den i Silver.

Dermed er det altså totredjedele af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ejerne, der har valgt andet end ”det sikre valg”.

Lidt samme tendens ses hos ejere af iPhone 14 og iPhone 14 Plus. Her har 27 procent valgt den blå variant, mens 22 procent har valgt purple. 14 procent tog den røde, men 26 procent valgte midnight og 12 procent har valgt starlight.

CIRP har foretaget en undersøgelse, som viser farvevalget hos en række iPhone-købere (Kilde: CIRP)
CIRP har foretaget en undersøgelse, som viser farvevalget hos en række iPhone-købere (Kilde: CIRP)

Ejerne af iPhone SE er mere til ”det sikre valg”, hvor hele 62 procent har valgt midnight. Dernæst er der 15 procent, som har valgt starlight og 23 procent har valgt den i ProductRED.

VIDEO: Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

CIRP var overrasket over Deep Purples store popularitet i iPhone 14-serien. Måske skyldes det, at Apple har markedsført den godt.

Der svirrer allerede nu rygter om, at den kommende iPhone 15 Pro kommer i en ny flot farve. Læs historien om iPhone 15 Pro’s nye farve her.

Techhack: iPhone med MagSafe

Mere til historien

Et eksemplar af den første generation iPhone er tidligere i år blevet solgt til et rekordstort beløb på auktion.

Læs også:
iPhone SE (4. generation) er alligevel ikke droppet

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

PRØVEKØRT: Vi har installeret den nye iPhone-opdatering, der frigives i efteråret. Her er, hvad du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram