iPhone på auktion sætter rekord

En iPhone (1. generation) er netop solgt på auktion til det højeste bud nogensinde.

Den første iPhone fra 2007
Den første iPhone fra 2007

En første generation iPhone er netop solgt til rekordpris på auktion. Telefonen blev solgt til 63.356 dollars, hvilket er den højeste pris nogensinde for den originale iPhone.

Det skal siges, at iPhonen var i ubrudt emballage.

Hammerslaget gik på 52.797 dollars på LCG Auctions søndag den 19. februar 2023, hvor der efterfølgende kom 20 procent præmiegebyr på til køber. Dermed kom det samlede salg over 60.000 dollars.

iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Var operatørlåst til AT&T

iPhonen var med 8 GB intern hukommelse og var tidligere ejet af Karen Green, der havde fået den tilbage i 2007, da hun startede nyt arbejde. Men da den var eksklusiv hos AT&T og operatørlåst, så valgte hun aldrig at pakke æsken. Karen Green ønskede nemlig ikke at opsige hendes abonnement hos Verizon. Det skriver iMore.com.

Første generation af iPhone kom med 3,5 tommer skærm, hvor opløsningen var 480 x 320 pixels. Den havde 2 megapixels kamera. Den understøttede 2G-netværket. Det var muligt, at få den med enten 4 GB eller 8 GB intern hukommelse.

Styresystemet hed dengang iPhone OS, hvilket senere skiftede navn til iOS. Salgsprisen var på 599 dollars.

SteveJobsiPhone2007
Steve Jobs præsenterer den første iPhone i 2007 (Foto: YouTube / Apple præsentation)

iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

De seneste år er priserne på iPhone (1. generation) steget markant. Sidste år blev en iPhone solgt til 39.000 dollars – den var også i ubrudt salgsæske. Og det var denne nyhed, som fik Karen Green til at tjekke hendes gamle enhed, har hun fortalt til Business Insider.

NYT OM APPLE: Du kan GRATIS få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Skriv din mail i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Første generation af iPhone kom ikke officielt på det danske marked. Den første iPhone, som kom til salg i Danmark var iPhone 3G i 2008 – i øvrigt eksklusivt hos Telia. Først i 2009 med iPhone 3GS fik flere operatører iPhone i sortiment. Det var i øvrigt med iPhone 3G, at der for alvor kom gang i App Store.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram