CS:GO bliver til Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 bliver en forbedring på stort set alle områder; større, flottere, lysere og hurtigere. Her er det vigtigste om Counter-Strike 2.

Counter-Strike2
Valve starter en begrænset test af Counter-Strike 2 for udvalgte CS:GO-spillere i dag (Foto: Valve)

Det er officielt meldt ud at Counter-Strike 2 kommer og for nogen er det allerede tilgængeligt. Valve har på Twitter skrevet, at de fra i dag (22. marts 2023, red.) starter en begrænset test for udvalgte CS:GO-spillere.

Der henvises samtidig til en hjemmeside, der beskriver det nye spil som det største tekniske spring fremad i Counter-Strikes historie, hvilket skal sikre nye funktioner og opdateringer i mange år fremover.

Der skrives endvidere at Counter-Strike 2 kommer til sommer som en gratis opgradering til CS:GO.

Hvad er delticksopdateringer?

I CS:GO evaluerede serveren kun spilverdenen i diskrete tidsintervaller (ticks). Men takket være Counter-Strike 2’s opdateringsarkitektur med delticks vil serverne vide præcist, hvornår bevægelser starter, skud affyres, og granater kastes.

Det skulle gøre at din bevægelse og skydning, uanset tickfrekvensen, altid vil være lige responsiv, og dine granater vil ligeledes altid lande på den samme måde.

Bedre røg

Counter-Strike2_map
Alle maps får også en kosmetisk omgang i større eller mindre grad (Foto: Valve)

Counter-Strike 2 er baseret på Valves Source 2 motor og vil blandt andet få mere realistiske røggranater. For eksempel vil røgen fylde rum mere naturligt, samt kugler og HE-granater kan skubbe røgen og skabe kortvarige sigtelinjer.

Maps får også en kosmetisk omgang i større eller mindre grad. Klassikere som DUST II får kun mindre opdatering med forbedret belysning, så spillere lettere kan få føling med det nye gameplay uden for mange grafiske ændringer.

Så er der opgraderingsbaner, der bruger den nye belysning fra Source 2, inklusive det fysikbaserede gengivelsessystem, som genererer realistiske materialer, lys og refleksioner.

Og sidst men ikke mindst totalrenoverede baner der er blevet fuldstændigt genopbygget fra grunden og udnytter de nyeste værktøjer og gengivelsesfunktioner fra Source 2.

LÆS OGSÅ: Call of Duty Warzone kommer til iOS

Du kan beholde dine våben

Counter-Strike2_gun
Alt dit CS:GO-inventar følger med dig til Counter-Strike 2 (Foto: Valve)

Og nej, du skal ikke være bange for at miste dine våben og andre genstande du har indsamlet gennem årene. Alt dit CS:GO-inventar følger med dig til Counter-Strike 2.

De vil endda sandsynligvis blive endnu flottere, da de nu også drager nytte af den nye belysning og bedre materialer fra Source 2.

Og når du bruger dine nu, endnu flottere våben, bliver du også belønnet med flottere visuelle effekter. Det bliver lettere på afstand at se effekten af skud, samt blodpletter vil være retningsbestemte.

Hele brugergrænsefladen har også fået en totalrenovation med friske visuelle effekter i hele Counter-Strike 2’s HUD.

LÆS OGSÅ: Bliver dette det nye Pokémon Go?

Mere på vej

Valve skriver til sidst at den begrænsede test kun evaluerer en del af Counter-Strike 2’s funktioner, så de største problemer kan løses inden sommer. Men der er mere på vej.

Om blot nogle få måneder vil de afsløre alle detaljerne om Counter-Strike 2.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Counter-Strike 2 vil blive det femte spil i Counter-Strike serien, der startede tilbage i 1999, hvor det oprindeligt var et game mod til spillet Half-Life. I dag er CS:GO et af de mest populære spil inden for e-sport.

Hvad gør du, hvis strømmen går, når du gamer eller arbejder?

Her er en ny nødstrømsløsning til gamere og dig på kontor-computeren.

(mere…)
Spil Euro2024 og få dit hold til tops

Fodboldspillet på smartphones, FC Mobile, er klar med Euro 2024, hvor du kan føre dit eget favorithold til tops.

(mere…)
Hvilken PlayStation 5? Med eller uden disk?

GUIDE: Skal du købe PlayStation 5 i disk-versionen eller den rene digitale PS5-variant?

(mere…)
Microsoft Flight Simulator 2024 er annonceret

Et nyt Flight Simulator spil er blevet annonceret af Microsoft.

(mere…)
Kommer der alligevel ikke 8K på PlayStation 5?

Måske har du bemærket 8K-logoet på æsken til PlayStation 5, men vidste du, at PS5 faktisk ikke understøtter 8K?

(mere…)
Grand Theft Auto VI kommer i foråret 2025

Rockstar Games bekræfter, at deres længe ventede spil, Grand Theft Auto VI, kommer i foråret 2025.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram