Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

Call of Duty: Warzone (Foto: MereMobil)
Call of Duty: Warzone (Foto: MereMobil)

Den kan ses og hentes, men endnu ikke spilles. Det kan du først fra den 15. maj 2023.

Fra datoen kan du officielt spille Call of Duty: Warzone på iOS ganske gratis. Det kan allerede spilles på PCs, PlayStation og Xbox, men hidtil ikke på iOS.

LÆS OGSÅ: Nyt VR-headset fra PlayStation er i butikkerne

Warzone kommer med Call of Duty 2.0 teknologi og det er muligt for mobil-spillerne at dele sociale features med venner, XP, våben, loadouts og Battle Pass henover de forskellige platforme.

Der er desværre ingen nyheder omkring Mac og Apple TV, selvom det vil være oplagt at kunne spille større spil såsom Warzone på netop Apple TV.

Stor rokade på mobil-gaming

Det lader til at der er større rokader i gang på mobil-gaming. Tilbage i starten af februar, kunne vi fortælle at EA vil trække stikket på Apex Legends og Battlefield.

LÆS OGSÅ: EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

Apex Legends blev ellers kåret til årets spil på både Android og iOS, men beslutninger begrundes med at kvaliteten er begyndt og dale.

Det bliver derfor spændende hvilken modtagelse Call of Duty: Warzone får og hvor godt de kommer til og klare sig i længden.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Warzone er også på vej til Android, her er der dog ingen præcis dato klar endnu.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Counter-Strike major skal spilles i Danmark

Er du til Counter-Strike, kan du se frem til en oplevelse for livet. Major i Counter-Strike rammer Danmark for første gang.

(mere…)
Asus ROG Phone 7 er lige på trapperne

Det er bekræftet, at gamertelefonen Asus ROG Phone 7 snart bliver offentliggjort.

(mere…)
Subway Surfers fortsætter med at overraske

Mobilspillet Subway Surfers er ustoppeligt. Ny milepæl og en tur under vandet.

(mere…)
Call Of Duty: Mobile - Season 3: Rush, byder på feststemning og paintball

Call Of Duty: Mobile sæson 3 er sat til udgivelse senere på måneden og temaet bliver en blanding af neonlys, fest og paintball.

(mere…)
CS:GO bliver til Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 bliver en forbedring på stort set alle områder; større, flottere, lysere og hurtigere. Her er det vigtigste om Counter-Strike 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram