EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

EA har besluttet at trække stikket på to af deres mobilspil efter kort tid på markedet. Apex Legends Mobile, der blev Årets spil i 2022, er et af dem.

APEX LEGENDS MOBILE
Apex Legends Mobile blev Årets mobil spil i 2022, men nu lukker EA ned for spillet. (Grafik: MereMobil.dk / EA)

Electronic Arts, også kendt som EA, lukker for mobilversionerne af Apex Legends og Battlefield. I den sammenhæng siger de også farvel til deres Industrial Toys afdeling, som blev en del af EA Studios for to år siden. Det skriver Venture Beat.

Industrial Toys er en afdeling i EA, der står for udviklingen af spil til mobilen. 

Apex Legends er på vej til din telefon

– “Hos Respawn sigter vi efter, at udsende spil der er fremragende konstant. Efter en stærk start er indholdet for Apex Legends begyndt at falde i kvalitet og kadence. Det er grunden til, at vi efter måneders arbejde med vores udviklingspartner er blevet enige om at lukke for vores mobilspil,” udtaler Respawn Entertainment.Apex Mobile blev i både Apples App Store og Google Play Store kåret til Årets iPhone spil i 2022. Spillet vil stadig kunne anvendes et par måneder frem, indtil der bliver slukket for serverne den 1. maj 2023.

LÆS OGSÅ: The Last Of Us fortsætter måske ikke

EA refunderer ikke alle køb

EA siger derudover, at de ikke refunderer køb foretaget gennem Apple App Store og Google Play Store. EA foreslår i stedet brugerne at anmode om refundering fra App Store eller Play Store.

Apex Mobile er ikke det eneste spil, der bliver ramt af nedlukningen. Battlefield Mobile, et spil som stadig var under udvikling, lukker efter kun halvandet års test på udvalgte markeder.  

EA siger dog, at de stadig er fokuserede på at holde gang i Battlefield-serien, men at ideen om en mobilversion af spillet ikke længere er på bordet.

Kun mobilversionen der lukkes ned

Beslutningen gælder kun for Apex Legends Mobile og berører derfor ikke andre platforme. Spiller man det på enten konsol eller PC, så skal man altså ikke frygte, det er slut her.

Mere til historien

Omkring samme tid EA annoncerede nedlukningen af Apex Legends Mobile, kom det også frem at spillet Rumbleverse fra Epic Games ville lukke i slutningen af denne måned.   

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram