Apex Legends er på vej til din telefon

Electronic Arts har meldt ud at Apex Legends Mobile er på vej og her kommer alt, hvad vi ved om det nye spil.

Alex Legends Mobile er ude i betaversion til Android, mens det også kommer til iOS på et senere tidspunkt

Fortnite, Call of Duty og PUBG er der allerede og nu kommer et af EA´s mest succesfulde spil, med over 100 millioner spillere verden over, i en mobil version. Dog kun som beta indtil videre. Det skriver Androidcentral.com.

EA løftede første gang sløret for at de ville have Apex Legends ud på mobilerne for 2 år siden, kort efter at spillet blev udgivet på PC og konsoller. I april 2021 annoncerede EA så at de startede lukkede beta tests op.

Battle Royale spil

Apex Legends er et såkaldt battle royale spil, hvor op til 60 spillere i grupper af 2 eller 3 kæmper mod hinanden i en stor arena, eller et map. Som tiden går, bliver dette map så mindre og mindre og det gælder så om at eliminere de andre grupper og være de sidste overlevende.  

Netflix på vej med mobilspillet Asphalt Xtreme

Det der adskiller Apex Legends fra andre battle royale spil er at spilkaraktererne alle har forskellige evner og personligheder. En er for eksempel stor og kan lave skjold for gruppen, mens en anden er hurtig og kan lægge jump pads ud over hele map´et.

Det er dog uvist om alle karakterer fra PC-versionen kommer med i den mobile udgave.

Der vil sandsynligvis også værre færre spilbare maps til at starte med, men der kan komme flere til med tiden.

Til at starte med kommer spillet kun til Android platformen, men ifølge EA er en iOS udgave også planlagt.

Indtil videre er der ingen officielle udmeldinger om en lanceringsdato, men betatesten er godt i gang. Så vi må bare væbne os med tålmodighed.

Roblox: Nu kan du besøge Nikeland

Alex Legends Mobile er ude i betaversion til Android, mens det også kommer til iOS på et senere tidspunkt
Alex Legends Mobile er ude i betaversion til Android, mens det også kommer til iOS på et senere tidspunkt

Gratis – dog med in-app køb

Til gengæld er spillet free-to-play når det endelig kommer. Det er altså gratis at hente og spille, men med muligheden for at købe kosmetiske ændringer af ens karakter og battle pass med mere. Så det kan formentlig blive en dyr omgang med in-app-køb. Men det må tiden vise.

Glæder I jer også til Apex Legends Mobile eller er I mere til Alien: Isolation, ja så er det også på snart klar på mobilen.

Mere til historien

Battle royale spil er populære. Også på mobilen. I løbet af de sidste 30 dage har hele 531.755.686 været inde og spille PUBG Mobile og 55.066.146 har spillet Call of Duty Mobile. Så der er ikke noget at sige til EA gerne vil have Apex Legends ud på telefonerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram